Μαντόνα: Χώρισε από τον 30χρονο πυγμάχο, Τζος Πόπερ

Full in love ήταν εδώ και έναν χρόνο η Μαντόνα με τον 30χρονο σύντροφό της, Τζος Πόπερ και τίποτα δεν έδειχνε πως η σχέση τους θα λήξει σύντομα.

Ωστόσο, φαίνεται πως το τελευταίο διάστημα η διάσημη pop star και ο σύντροφός της αντιμετώπιζαν προβλήματα στη σχέση τους και έτσι αποφάσισαν να χωρίσουν, χωρίς όμως, να υπάρχει αρνητικό κλίμα ανάμεσά τους.

Η είδηση κυκλοφόρησε από τη Sun και μέσα σε λίγες ώρες δημοσιεύτηκε από τα περισσότερα διεθνή πρακτορεία. Σύμφωνα με τα όσα γράφτηκαν, η 65χρονη σταρ και ο 30χρονος προπονητής πυγμαχίας, δυσκολεύονταν να βρουν χρόνο ο ένας για τον άλλον κατά τη διάρκεια της περιοδείας της «Celebration» της Μαντόνα.

«Η Μαντόνα δεν έβλεπε σχεδόν καθόλου τον Τζος για μήνες, επειδή το πρόγραμμά της ήταν τόσο ταραχώδες. Τα πράγματα απλά “ξεφούσκωσαν”» δήλωσε μια πηγή στη Sun. Οι ίδιες πληροφορίες μιλούν για έναν ήσυχο χωρισμό, τονίζοντας ότι το κλίμα ανάμεσά τους είναι θετικό και δεν έχει προηγηθεί κάποιος τσακωμός. «Αυτή τη στιγμή η σχέση τους δεν φαίνεται να είναι εφικτή και έχουν ψυχρανθεί τα πράγματα, αλλά παραμένουν φίλοι» πρόσθεσε το ίδιο άτομο που γνωρίζει τη Μαντόνα και τον Πόπερ.

Η είδηση της σχέσης τους έγινε γνωστή ττον Μάρτιο του 2023. Λίγες ημέρες μετά την αποκάλυψη του «νέου της προσώπου» στα βραβεία Grammy, η τραγουδίστρια μοιράστηκε φωτογραφίες με τον Πόπερ στα stories της στο Instagram. Πηγές ανέφεραν ότι ο 30χρονος προπονεί ένα από τα έξι παιδιά της Μαντόνα στο γυμναστήριό του, που διατηρεί, στη Νέα Υόρκη.

 διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ