Λιάγκας σε Παπανώτα: «Μέχρι πριν 20 ημέρες αποθέωνες τον Κασσελάκη και τώρα λες πόσο κακός ηγέτης είναι;»

Ο Γιώργος Λιάγκας αναφέρθηκε στον Δημήτρη Παπανώτα και στην κριτική που ασκεί στον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη τις τελευταίες ημέρες.

Όπως είπε ο παρουσιαστής στο Πρωινό, ο δημοσιογράφος αποθέωνε μέχρι πριν από 20 ημέρες τον Στέφανο Κασσελάκη και τώρα βγαίνει και επισημαίνει ότι είναι κακός ηγέτης.

«Και βλέπω και τον φίλο μου τον Παπανώτα το πρωί, που απαγορεύεται να αναπαράξουμε αυτά που ανεβάζει, αλλά ξαφνικά τώρα ο Δημήτρης που τον έβγαλε πρακτικά εκτός ο Κασσελάκης -δεν κρίνω αν τον έβγαλε δικαίως ή αδίκως- , όψιμα αντιλήφθηκε μέσα σε 20 ημέρες ότι είναι λίγος ο Κασσελάκης… Μέχρι πριν 20 ημέρες Δημήτρη μου, αγαπημένε μου που σε εκτιμώ, ο Κασσελάκης ήταν θεός επί γης, τον αποθέωνες και τώρα που σε έβγαλε εκτός, βγαίνεις και του κάνεις κριτική και λες ότι πόσο δίκαιο έχει ο Τσίπρας και πόσο κακός ηγέτης είναι ο Κασσελάκης;» είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας.

«Μπορεί ο Κασσελάκης να αλλάξει γνώμη για τον Παπανώτα και ο Παπανώτας δεν μπορεί; Μπορεί και παραμπορεί! Γιατί αυτή τη στιγμή τον κρίνει από τον τρόπο που του φέρθηκε και ο τρόπος που τον έδιωξε τον Παπανώτα δεν ήταν ο σωστός. Δεν ήταν ωραίες οι δηλώσεις Παπανώτα αλλά διαφώνησα με τον τρόπο κάθετα» σημείωσε η Φωτεινή Πετρογιάννη από την πλευρά της.

Δες το βίντεο:

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ