Λάρισα: Επιχείρησε να πατήσει δημοτικούς αστυνομικούς που πήγαν να του βεβαιώσουν κλήση

Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα το βράδυ της Μεγάλης Πέμπτης, στο κέντρο της Λάρισας, με πρωταγωνιστή έναν τουλάχιστον ανεκδιήγητο οδηγό.

Σύμφωνα με το onlarissa.gr, όλα έγιναν λίγο πριν τις 8, όταν δημοτικοί αστυνομικοί του Δήμου Λαρισαίων επιχείρησαν να βεβαιώσουν κλήση σε ένα ασημί Mercedes στην οδό Βενιζέλου, στο ύψος της Φιλελλήνων.

Ενώ έχουν μπει μπροστά από το όχημα προκειμένου να βεβαιώσουν παράβαση, ο οδηγός αποφασίζει να επιταχύνει απειλώντας ουσιαστικά να τους… «πατήσει», παρότι έβλεπε πως είχαν τοποθετήσει τα χέρια τους στο καπό. Στη συνέχεια, μάλιστα, πατάει περισσότερο το γκάζι και με θράσος απομακρύνεται προς την οδό Κύπρου στην Κεντρική πλατεία. Όλα αυτά μπροστά στα μάτια δεκάδων πολιτών, αλλά κυρίως των δύο ιδιαίτερα ψύχραιμων στελεχών της Δημοτικής Αστυνομίας.

Οι τελευταίοι ενημέρωσαν τον Δήμαρχο Λαρισαίων κ. Θανάση Μαμάκο που με τη σειρά του ζήτησε από την Αστυνομία τον άμεσο εντοπισμό του οδηγού. Κατά πληροφορίες του onlarissa.gr αυτό έχει συμβεί από τις αρχές και αναμένεται να ακολουθήσουν τα περαιτέρω αφού οι δύο δημοτικοί αστυνομικοί υπέβαλαν μήνυση.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ