Λαμία: Στο νοσοκομείο παραμένει ο φοιτητής που έπαθε τροφική δηλητηρίαση έπειτα από γεύμα που είχε στη λέσχη

Στο νοσοκομείο παραμένει ο 20χρονος φοιτητής, ο οποίος χθες το βράδυ (26/05), επισκέφτηκε εσπευσμένα το Νοσοκομείο Λαμίας, με συμπτώματα τροφικής δηλητηρίασης, έπειτα από γεύμα που έφαγε στη λέσχη του πανεπιστημίου.

Του Αργύρη Ηλιάδη

Πηγές του νοσοκομείου, αναφέρουν στο enikos.gr ότι, ο φοιτητής επισκέφτηκε τη νοσοκομειακή μονάδα με συμπτώματα γαστρεντερίτιδας, όπως επίμονη διάρροια και εμετό, σφοδρό πόνο στη κοιλιά, ακόμα και πυρετό.

Αμέσως, σήμανε συναγερμός στο νοσοκομείο, όπου ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό προσπάθησαν να σταθεροποιήσουν την κατάσταση του, αλλά και να απαλλάξουν τον φοιτητή από τους πόνους, αφού η αρχική κλινική του κατάσταση κρίθηκε σοβαρή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, το γεύμα που έφαγε ο φοιτητής ήταν μπιφτέκι με ρύζι, που παράγει εταιρεία catering.

Ο φοιτητής, σύμφωνα πάντα με τις πηγές του νοσοκομείου, υποστήριξε στους γιατρούς ότι το τελευταίο γεύμα που κατανάλωσε ήταν αυτό της λέσχης.

Μάλιστα, το νοσοκομείο ενημέρωσε τον ΕΟΔΥ, την 5η ΥΠΕ αλλά και το Πανεπιστήμιο, καθηγητές του οποίου μάλιστα έσπευσαν το ίδιο βράδυ στο Νοσοκομείο για να δουν την κατάσταση του φοιτητή τους και να ενημερωθούν επίσημα για τα ευρήματα για τις δικές τους ενέργειες.

«Επιδημία» τροφικών δηλητηριάσεων στη Λαμία

Υπενθυμίζεται ότι, μόλις λίγες μέρες πριν, στη Λαμία, 63 μαθητές δημοτικού έπαθαν τροφική δηλητηρίαση, απο τα σχολικά γεύματα που τους προσφέρονταν.

Έπειτα ακολούθησε «τσουνάμι» καταγγελιών για την άθλια κατάσταση των σχολικών γευμάτων και στους 133 δήμους της χώρας, με τους γονείς να διαμαρτύρονται έντονα.

Μάλιστα, στην πρώτη περίπτωση, το εργοστάσιο της εταιρείας «Γιαννίτση», που έφτιαχνε τα γεύματα, μετά τη συρροή των κρουσμάτων, τυλίχτηκε στις φλόγες, με αποτέλεσμα να καεί ολοσχερώς. Σήμερα (27/05), πάντως, η Διεύθυνση Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού του Πυροσβεστικού Σώματος «έδειξε» τον εμπρησμό ως επικρατέστερη αιτία της φωτιάς.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ