Κώστας Σλούκας: Έγραψε ιστορία με την εμφάνισή του στον αποψινό τελικό – Ο παραμυθένιος γάμος με τη Μαρία Δαρσινού και τα δυο παιδιά

Ο Κώστας Σλούκας ήταν αναμφίβολα ο μεγάλος πρωταγωνιστής στον τελικό του final four του Παναθηναϊκού απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης. Οι πράσινοι παρά το γεγονός πως στην αρχή του αγώνα έμειναν πίσω στο σκορ, κατάφεραν να γυρίσουν τον αγώνα και να επικρατήσουν τελικά με σκορ 80-95 με τον Κώστα Σλούκα να κάνει τη διαφορά.

 

Ο 34χρονος μπασκετμπολίστας πέρα από τις επιτυχίες στα γήπεδα σημειώνει εξίσου μεγάλη επιτυχία και στην προσωπική του ζωή αφού έχει καταφέρει να δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια με τη σύζυγό του, Μαρία Δαρσινού. Το ζευγάρι επισημοποίησε τη σχέση του τον Ιούνιο του 2021, λίγο πριν φέρουν στον κόσμο το πρώτο τους παιδί.

Συγκεκριμένα ο άσος του Παναθηναϊκού και η γοητευτική σύζυγός του επισφράγισαν την αγάπη τους, με έναν πολιτικό γάμο που πραγματοποιήθηκε στο   Δημαρχείο της Γλυφάδας έχοντας στο πλευρό του μόνο λίγους καλούς φίλους και συγγενείς.

 

Τον Οκτώβριο της ίδιας χρονιάς ο Κώστας Σλούκας και η αγαπημένη του Μαρία υποδέχτηκαν στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, ένα  κοριτσάκι το οποίο αποτελεί την απόλυτη προτεραιότητα και των δυο. «Περισσότερα από όσα ονειρευόμουν…» είχε γράψει στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram ο Κώστας Σλούκας στην πρώτη ανάρτηση που έκανε με τη νεογέννητη κόρη του.

Η βάφτιση της κόρης τους, έγινε στις 22/9/22. Η τελετή πραγματοποιήθηκε παρουσία ελάχιστων φίλων και συγγενών στη Γλυφάδα και η βαπτίστηκε με το όνομα Βαλέρια. Στη βάφτιση της μικρής Βαλέριας είχαν δώσει το παρών και ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Κώστας Φορτούνης, ενώ από την ομάδα μπάσκετ το παρών έδωσαν οι ΜακΚίσικ, Λούντζης, Βεζένκοβ, Λαρεντζάκης, Γουόκαπ, Πρίντεζης και Παπανικολάου.

 

Λίγους μήνες μετά, στις 14/1/23 στον  Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης στη Βουλιαγμένη ο Κώστας Σλούκας και η Μαρία Δαρσινού πραγματοποίησαν και τον θρησκευτικό τους γάμο. 

Τον περασμένο Δεκέμβριο μια ακόμη ευχάριστη είδηση είδε το φως της δημοσιότητας για τον Κώστα Σλούκα, αφού με μια ανάρτηση που έκαναν με τη σύζυγό του στο Instagram αποκάλυψαν πως θα γίνουν γονείς για δεύτερη φορά, και θα αποκτήσουν έναν γιο.



διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ