Κατερίνα Καινούργιου για συνάντηση με Τσαγκρίδη: «Γιατί το παίζει ο Λιάγκας; Αν είχε βρεθεί κάπου με πρώην του, θα το έπαιζα;»

Η Κατερίνα Καινούργιου, με αφορμή το ρεπορτάζ που προβλήθηκε στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα για τη συνάντησή της με τον πρώην σύντροφό της, Φίλιππο Τσαγκρίδη στην 7η απονομή των Bar Restaurant Awards, θέλησε να τοποθετηθεί για το θέμα.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Super Κατερίνα» εκφράζοντας αρχικά την απορία της για το λόγο που αποτέλεσε το συγκεκριμένο γεγονός είδηση, ξεκαθάρισε πως με τον πρώην σύντροφό της διατηρεί καλές σχέσεις, ωστόσο, πρόκειται για ένα κεφάλαιο που έχει κλείσει οριστικά.

«Πήγα στα βραβεία γαστρονομίας και ήταν και ο Φίλιππος εκεί. Γιατί το παίζει ο Λιάγκας; Αν είχε συναντηθεί κάπου με πρώην του θα το παίξω; Και τι έγινε; Δεν έχω κάποιο θέμα με κανέναν. Βάλτε μου λίγο να δω Λιάγκα. Δεν έχω κάποιο θέμα μαζί του, μιλάει με τα καλύτερα λόγια. Τον εκτιμάω πολύ σαν συνάδελφο και επαγγελματία. Αλλά τώρα το κομμάτι της προσωπικής ζωής μου…» είπε η Κατερίνα Καινούργιου για τον Γιώργο Λιάγκα.

«Πήγα σε κάτι βραβεία γαστρονομίας, εκεί ήταν ο άνθρωπος. Αλλά τον έχω ξαναδεί, μένουμε και κοντά δεν ήταν κάτι. Δεν χάθηκε και ο κόσμος. Μπορεί να είχα κι άλλους πρώην εκεί και να μην το ξέρατε. Έχει κλείσει αυτό το κεφάλαιο, αφού σας λέω είμαι μόνη μου. Είναι κάτι που ανήκει στο παρελθόν και έχει τελειώσει. Άλλο το να έχεις μια επικοινωνία. Δεν είναι κάτι κακό» ανέφερε χιουμοριστικά η Κατερίνα Καινούργιου.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ