Καρβουνόπουλος: Τα «ευχαριστώ» και τα «κατηγορώ», μετά το εγκεφαλικό στην Πάρο

Τις ευχαριστίες του σε όσους τον βοήθησαν να ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας που υπέστη στην Πάρο εκφράζει ο  δημοσιογράφος Πάρις Καρβουνόπουλος. Ταυτόχρονα όμως παρουσιάζει με καυστικό τρόπο και κάποιες από τις κακές εμπειρίες που είχε στο νησί, από την στιγμή που του εκδηλώθηκε το εγκεφαλικό επεισόδιο.

Για όλα αυτά ο Πάρις Καρβουνόπουλος έκανε ανάρτηση υπογραμμίζοντας την ευσυνειδησία του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού στο κοσμοπολίτικο νησί. Ολόκληρη η ανάρτηση του Πάρι Καρβουνόπουλου στο site, militaire.gr, η οποία έχει τίτλο  «”Εγκεφαλικά” Ευχαριστώ και Κατηγορώ» αναφέρει:

«Το πρώτο ευχαριστώ στο Θεό – σε όποιον Θεό πιστεύει ο καθένας – που δίνει τις … αναβολές. Νομίζω ότι ήταν πολύ γενναιόδωρος μαζί μου.

Το δεύτερο ευχαριστώ στην κυρία Αλεξάνδρα που ήταν ο Άνθρωπος που έσπευσε να με βοηθήσει. Ευχαριστώ όλους όσους κινητοποιήθηκαν για να μεταφερθώ από την Πάρο στην Αθήνα.

Να γνωρίζετε ότι η μόνη σας ελπίδα αν βρεθείτε σε δύσκολη κατάσταση κάπου στο Αιγαίο – ένα εγκεφαλικό ας πούμε – είναι τα φτερά της Πολεμικής Αεροπορίας.Κι επειδή αυτά ανήκουν σε όλους μας να τα απαιτήσετε με κάθε τρόπο .

Το τρίτο και μεγάλο ευχαριστώ στα νέα παιδιά του Κέντρου Υγείας Πάρου, που πολεμούν χωρίς όπλα. Και φυσικά στους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό του 251 ΓΝΑ που παραμένει κορυφαίο!

Για αυτό ίσως κάποιοι θέλουν να κλείσουν τα στρατιωτικά νοσοκομεία … Χαλάνε τη πιάτσα.

Και πάμε από τα ευχαριστώ στα κατηγορώ:

Είναι δυνατόν ένα πλούσιο νησί των Κυκλάδων να διαθέτει ένα ασθενοφόρο; Έζησα ως ασθενής την αγωνία του πληρώματος που έπρεπε να διαχειριστεί 1,2 και 3 περιστατικά μαζί… Πραγματικός εφιάλτης.

Είναι δυνατόν η Πάρος, ένα από τα νησιά που έχει επιλέξει η οικονομική ελίτ της χώρας για να κάνει διακοπές να έχει αξονικό τομογράφο χωρίς χειριστές για να τον δουλέψουν; Αν αυτά συμβαίνουν στη Πάρο, εμείς συζητάμε και γράφουμε για το Καστελλόριζο, τη Γαύδο, την Ανάφη, τη Σύμη και δεκάδες άλλα νησιά που έχουν εγκαταλειφθεί στην τύχη τους; Αυτή είναι η κατάσταση στη χώρα που θέλει να πιστεύει ότι η βαριά βιομηχανία της είναι ο τουρισμός. Είμαστε βαθιά νυχτωμένοι.

Υ.Γ. Ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές και τα μηνύματα στήριξης. Δηλώνω και έκπληκτος και ευγνώμων…»

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ