Ίος: Ατύχημα σε σχολική εκδρομή – Έξι μαθητές τραυματίστηκαν σε πλοίο

Έξι μαθητές τραυματίστηκαν σήμερα μέσα σε πλοίο, κατά τη διάρκεια ημερήσιας εκδρομής από την Θήρα στην Ιό.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Λιμενικού, οι τραυματισμοί των μαθητών προκλήθηκαν από την πτώση τους στις κυλιόμενες σκάλες, όταν το πλοίο κατέπλευσε στο λιμάνι της Ίου.

Σημειώνεται ότι μία 14χρονη τραυματίας μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Ίου για την παροχή των πρώτων βοηθειών και πήρε εξιτήριο λίγο αργότερα.

Αναλυτικά, το Λιμενικό αναφέρει τα εξής:

«Τις μεσημβρινές ώρες σήμερα, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της Ίου, από εκπαιδευτικούς Γυμνασίου σχολείου της Θήρας που πραγματοποιούσε ημερήσια εκδρομή από την Θήρα στην Ίο, για περιστατικό ελαφρών τραυματισμών έξι μαθητών επιβαινόντων εντός του Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου «ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΣΟΛΩΜΟΣ» Ν.Π. 10638. Το πλοίο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από Θήρα.

Συγκεκριμένα, οι τραυματισμοί των έξι μαθητών προκλήθηκαν από πτώση στις κυλιόμενες σκάλες κατά τον κατάπλου του πλοίου στο λιμάνι της Ίου, ενώ μία 14χρονη εξ’ αυτών μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Ίου για την παροχή των πρώτων βοηθειών, απ’ όπου και εξήλθε αυθημερόν. Οι μαθητές, μετά το πέρας της εκδρομής τους στην Ίο, επιβιβάστηκαν σε έτερο Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό την Θήρα. Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Ίου».

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ