Ιωάννα Τούνη: Τα χλιδάτα ταξίδια σε όλο τον κόσμο που έχουν προκαλέσει αντιδράσεις

Αν είναι κάτι που αγαπά πολύ η Ιωάννα Τούνη αυτό σίγουρα είναι τα ταξίδια.

Η γνωστή influencer που τα τελευταία χρόνια μοιράζει τη ζωή της μεταξύ Αθήνας και Θεσσαλονίκης έχει κάνει το αεροδρόμιο «δεύτερο σπίτι» της. Η Ιωάννα Τούνη μοιράζει τον χρόνο της στις δυο πόλεις της Ελλάδας λόγω των επαγγελματικών της υποχρεώσεων αλλά και της οικογένειας που έχει δημιουργήσει με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Κάθε φορά όμως που βρίσκει κάποιο κενό, επιλέγει να ταξιδέψει και σε κάποιο άλλο μέρος είτε της Ελλάδας είτε του εξωτερικού. Τα ταξίδια άλλωστε αποτελούσαν πάντοτε μεγάλη της αγάπη, και δεν πρόκειται για μια ανάγκη που απέκτησε μετά τη γέννηση του γιου της.

Η Ιωάννα Τούνη ανέκαθεν ταξίδευε πολύ παρουσιάζοντας στον λογαριασμό της στο instagram τα μέρη που επισκέπτεται και τις χλιδάτες διακοπές της, για τις οποίες ουκ ολίγες φορές έχει δεχτεί αρνητικά σχόλια. 

Σικάγο, Λας Βέγκας, Σεϋχέλλες, Τοσκάνη, Μεξικό, Μπρούκλίν, Νέα Υόρκη, Βουδαπέστη, Μαλδίβες, Μόντε Κάρλο, Αίγυπτος, Βενετία, Μιλάνο, Παρίσι, Λονδίνο, Ντουμπάι και Αυστρία είναι μόνο μερικοί από τους προορισμούς στο εξωτερικό που έχει επισκεφθεί η Ιωάννα Τούνη ενώ στην Ελλάδα την τιμητική τους έχουν τα ελληνικά νησιά τα οποία λατρεύει.

Εμείς συγκεντρώσαμε μερικά από αυτά τα ταξίδια και σου τα παρουσιάζουμε παρακάτω.διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ