Ιωάννα Τούνη: Έτσι απαντά στα αρνητικά σχόλια για το ταξίδι της στην Αμερική – Βίντεο

Δεν είναι λίγες οι φορές που η Ιωάννα Τούνη έχει γίνει αποδέκτης αρνητικών σχολίων. Πολλοί είναι εκείνοι που την κατηγορούν πως κάνει επίδειξη πλούτου και ότι προκαλεί με τις αναρτήσεις της όταν πολύς κόσμος πασχίζει καθημερινά να τα βγάλει πέρα.

Τέτοιου είδους σχόλια φαίνεται πως πυροδότησε και το νέο της ταξίδι στην Αμερική. Ωστόσο, η Ιωάννα Τούνη φαίνεται πως τα έχει συνηθίσει όλα αυτά και πλέον δεν αφήνει να την επηρεάζει τίποτα. Αντιθέτως, η ίδια βρίσκει πάντα τον δικό της τρόπο να απαντά σε κάθε νέα διαδικτυακή επίθεση.

Βλέποντας λοιπόν τις αντιδράσεις που έχει προκαλέσει το νέο της ταξίδι, η Ιωάννα Τούνη δημοσίευσε ένα βίντεο στο TikTok στο οποίο τη βλέπουμε να χορεύει το νέο τραγούδι της Μαρίνα Σάττι και έγραψε, «Εντωμεταξύ εγώ ενώ με κράζει η μισή Ελλάδα» και συμπλήρωσε, «Συμπεθέρες μου αυτό είναι το σωστό Mood για να σκάνε οι haters».

@j.touni Συμπεθέρες μου αυτό ειναι το ΣΩΣΤΟ το mood για να σκάνε οι haters ΟΥΣΤΤΤΤ #fy #fyp #tiktokgreece ♬ LALALALA – Marina Sattiδιαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ