Η FM Records παρουσιάζει το νέο album ~Μισό Αιώνα~ Σύνθεση & Ερμηνεία: Στέλιος Στυλιανού

Η FM Records παρουσιάζει το νέο album ~Μισό Αιώνα~

Σύνθεση & Ερμηνεία: Στέλιος Στυλιανού
Στίχοι: Δημήτρης Δημητρίου

Ακούτε όλο το album εδώ: https://orcd.co/misoaiona

Η FM Records με το πλούσιο δισκογραφικό της ρεπερτόριο παρουσιάζει το νέο album Μισό Αιώνα σε σύνθεση και ερμηνεία του Στέλιου Στυλιανού και σε στίχους του Δημήτρη Δημητρίου.

Πρόκειται για έναν δίσκο με 6 τραγούδια που μιλάνε για τη σύγχρονη πραγματικότητα. Οι στίχοι του Δημήτρη Δημητρίου είναι δυναμικοί και μιλούν για τις καταστάσεις που βιώνουμε καθημερινά όλοι μας. Επηρεασμένος και ο ίδιος ο στιχουργός από τα γεγονότα, τις ειδήσεις, τους νέους ανθρώπους που χάνονται, τους θύτες και τα θύματα, καταγράφει τα συναισθήματά του σε λόγια που αγγίζουν τους ψυχές μας.

Όπως είναι αυτός ο στίχος από το ομώνυμο τραγούδι «Μισό αιώνα»:

«Κάποιοι σου είπανε κρυφά ότι σκοτώθηκε, μα από χείλη επίσημα δεν βεβαιώθηκε. Παίζουνε με τους αριθμούς, τα συναισθήματα. Στο τέλος έγινες και εσύ Ένα απ’ τα θύματα».

Κι ο συνθέτης Στέλιος Στυλιανού αγκαλιάζει και δένει αρμονικά τα λόγια του Δημήτρη Δημητρίου με την υπέροχη μουσική του και τη φωνή του στον πρώτο κοινό τους δίσκο.

Ο Δημήτρης Δημητρίου γεννήθηκε το 1970 στην Λεμεσό. Είναι καθηγητής Φυσικής Αγωγής και κάτοχος Διδακτορικού τίτλου στην Αθλητική Διοίκηση. Έχει εργαστεί σε μεγάλα ποδοσφαιρικά Σωματεία στην Κύπρο σαν Γενικός Διευθυντής και τα τελευταία χρόνια διατηρεί το δικό του γυμναστήριο. Ασχολείται με την λογοτεχνία και την ποίηση καθώς επίσης με την στιχουργική το τελευταίο διάστημα. Είναι πατέρας δύο κοριτσιών.

Ο Στέλιος Στυλιανού γεννήθηκε στις 5 Σεπτεμβρίου του 1972 στην Λεμεσό. Από μικρή ηλικία ασχολείται με την μουσική. Αφού τελείωσε τις σπουδές του στην Θεσσαλονίκη (Μακεδονικό Ωδείο), με πτυχίο Αρμονίας, επέστρεψε στην Κύπρο. Συνεργάστηκε με αρκετούς καλλιτέχνες από Ελλάδα και Κύπρο, στις διάφορες Μουσικές Σκηνές του νησιού και στην Ελλάδα επίσης. Εδώ και μερικά χρόνια συνεργάζεται με τον στιχουργό Δημήτρη Δημητρίου, με αποτέλεσμα το πρώτο τους κοινό album Μισό Αιώνα με αυτά τα έξι τραγούδια.

Το νέο album Μισό Αιώνα κυκλοφορεί από την FM Records


πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ