Γυναικοκτονία στο Μενίδι: Την σκότωσε και έβαλε ειδήσεις να μάθει τι λένε για το έγκλημα – Αγόρασε μπύρες και κρύφτηκε στην οικοδομή

Αδιανόητα είναι τα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας, για την άγρια γυναικοκτονία που σημειώθηκε χθες (16/05) στο Μενίδι, όπου ένας 50χρονος μαχαίρωσε πάνω από 10 φορές την 40χρονη πρώην σύζυγό του, και στη συνέχεια επισκέφθηκε ένα ξενοδοχείο και έβλεπε τις ειδήσεις για το αποτρόπαιο έγκλημά του.

Σύμφωνα με τον Alpha, ο 50χρονος αμέσως μετά την άγρια δολοφονία, ψυχρός και αμετανόητος, πήγε σε ένα ξενοδοχείο και άνοιξε την τηλεόραση, για να ενημερωθεί και να παρακολουθήσει τα όσα λέγονταν για την πράξη του.

Συγκεκριμένα, αφού είχε πάει στο δωμάτιό του, κατέβηκε στη ρεσεψιόν γιατί δεν μπορούσε να ανοίξει την τηλεόραση. Ζήτησε τη βοήθεια των υπαλλήλων του ξενοδοχείου, λέγοντας με μεγάλη αγωνία «Θέλω να δω ειδήσεις». Ο 50χρονος μόλις κατάλαβε ότι τον αναζητά η αστυνομία κρύφτηκε σε οικοδομή.

Υπάλληλοι του ξενοδοχείου που έμεινε ο 50χρονος, ανέφεραν, σύμφωνα με το Mega, πως πήγαινε συχνά το τελευταίο διάστημα και είχαν μάθε πως αντιμετώπιζε προβλήματα με το ποτό. «Πήρε το κλειδί πήγε επάνω, εγώ δεν ήξερα τι γίνεται. Ήταν και πριν εδώ, ήταν πελάτης. Δούλευε κάπου λέει και μένουν εδώ. Δούλευε σε οικοδομή, σε ταβέρνα κάπου εκεί, δυο δουλειές έκανε. Πάντα έπαιρνε διαφορετικά δωμάτια γιατί δεν ήξερε αν θα έρθει, αν δεν θα έρθει. Χθες ήρθε κανονικά όπως πάντα. Μου ζήτησε το κλειδί, πήγε επάνω, μετά κατέβηκε, πλήρωσε, κάπου έφυγε. Μετά ξαναγύρισε, πήγε πάλι επάνω. Στις 08:00 το πρωί ήρθε. Ήταν καθαρός. Φορούσε μαύρο παντελόνι, μπλούζα, κόκκινο γιλέκο, καπέλο».

Λίγη ώρα αργότερα, πήγε σε ένα περίπτερο και αγόρασε μπύρες, όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο του Mega, και στη συνέχεια κρύφτηκε σε κοντινή οικοδομή στην περιοχή Φυλή, όπου και εντοπίστηκε από την Αστυνομία και συνελήφθη.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ