Γιώργος Λιάγκας: «Εμένα μου αρέσει πολύ η Eurovision, να το κοιτάξω μήπως είμαι κρυπτοομοφυλόφιλος;»

Το αστείο της παρουσιάστριας της Eurovision 2024 έκανε τον Γιώργο Λιάγκα να ξεσπάσει ξανά στο Πρωινό, το πρωί της Δευτέρας 13 Μαΐου.

Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια είπε κατά την έναρξη του μεγάλου τελικού στο Μάλμε της Σουηδίας: «Αν εσείς όλοι στο σπίτι, μπορείτε να τραγουδήσετε όλα τα τραγούδια, τότε ξέρετε ότι είστε αληθινοί ομοφυλόφιλοι… Συγγνώμη! Γιουροφάν».

Μετά την προβολή του σχετικού αποσπάσματος, ο Γιώργος Λιάγκας σχολίασε σε έντονο ύφος: «Αυτή η πλάκα, εμένα με θίγει. Δεν είναι πλάκα. Ειδικά σε περίεργες εποχές που όλοι πάμε ένα βήμα μπροστά. Εγώ είμαι ετεροφυλόφιλος. Έτσι νομίζω ότι είμαι στα 50+ χρόνια μου. Τώρα τι θα μου ξημερώσει αύριο δεν ξέρω. Από εκεί και πέρα, ήμουν από μικρός φαν της Γιουροβίζιον. Πρέπει να το κοιτάξω; Να κάνω καμιά κολονοσκόπηση που λέει και ο Βελόπουλος; Δε νομίζω. Παιχνίδι, αλλά κάποιοι μπορεί να θιχτούν».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Εμένα μου αρέσει η Γιουροβίζιον πάρα πολύ. Και μου αρέσουν και τα τραγούδια πάρα πολύ. Είμαι ομοφυλόφιλος; Να το κοιτάξω τελικά μήπως είμαι κρυπτοομοφυλόφιλος; Δεν καταλαβαίνω τι παιχνίδι είναι αυτό. Εμένα με θίγει αυτό. Δεν είμαστε όλοι που αγαπάμε τη Γιουροβίζιον, ομοφυλόφιλοι».

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ