Φως στο Τούνελ: Συνεχίζεται το θρίλερ με την εξαφάνιση-μυστήριο από τον Πτελεό – Τι λένε φίλοι του αγνοούμενου

Με κοντινό φίλο του αγνοούμενου Γιάννη Καραμπάτση που εξαφανίστηκε στις 23 Απριλίου από τον Πτελεό Βόλου, επικοινώνησε η εκπομπή «Φως στο Τούνελ».

Ήταν εκείνος που ειδοποίησε τον υπάλληλο του ΚΕΠ, ότι κάτι συμβαίνει στον Γιάννη, όταν έκανε επίσκεψη στο σπίτι του, για να του αφήσει τις καρέκλες που του ζήτησε.

«Εκείνη την ημέρα πήγα μόνος μου εκεί και εγώ ειδοποίησα ότι κάτι συμβαίνει γιατί βρήκα το παράθυρο το ραδιόφωνο και το φως ανοικτά. Λέω τι γίνεται εδώ πέρα. Ήταν όλα ανοικτά και αυτός πουθενά. Φώναξα «Γιάννη, Γιάννη» τίποτα».

Ο ίδιος μαζί με τον ξάδερφό του προσπάθησαν, όπως λέει να τον βρουν, όμως το κινητό του ήταν κλειστό.

Η εκπομπή «Φως στο Τούνελ συνεχίζει την έρευνα για την εξαφάνιση του Γιάννη Καραμπάτση στον Πτελεό Μαγνησίας. Ένας φίλος του που τον γνωρίζει τριάντα χρόνια μίλησε στην εκπομπή.

«Έμενε Αθήνα αλλά δεν είχε κόψει ποτέ επαφές με το χωριό. Ανέβαινε – κατέβαινε. Θέλω να σας πω ότι πολύ περίεργα πράγματα ακούω. Κάτι έχει παιχτεί εκεί, δεν υπάρχει περίπτωση. Να εξαφανιστεί ο Γιάννης από μόνος του, αποκλείεται. Είχε σχέδια και θα σας πω τι εννοώ. Εγώ είχα ενάμιση χρόνο να ανέβω στο χωριό, γιατί μένω στην Κρήτη. Με τον Γιάννη όμως μιλούσαμε συνέχεια. Όταν πήγα εκεί τον είδα στο σπίτι που πήγατε στη Λεύκη. Τον βρήκα μαζί με τον Κώστα τον άλλο φίλο του. Είχα πάρει και μπύρες να πιούμε και μου λέει «τα έχω κόψει όλα». Καθίσαμε κάνα δίωρο και μετά έφυγα», λέει χαρακτηριστικά.

Ο αγνοούμενος του είχε πει, ότι θα κατέβαινε για ένα μήνα διακοπές στην Κρήτη για να βρει και δουλειά.

«Λένε ότι εγκλωβίστηκε στο ελαιοτριβείο, ο Γιάννης είναι δυο μέτρα θα μπορούσε να πηδήξει από πάνω. Κάτι άλλο πρέπει να έχει συμβεί. Εμένα μου έκανε εντύπωση ότι βρέθηκε στα πράγματα που είχε αγοράσει, κρασί. Ο Γιάννης δεν έπινε αλκοόλ, το είχε κόψει. Πιθανότατα τα κρασιά να ήταν για άλλους. Δεν αποκλείω την εγκληματική ενέργεια», κατέληξε

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ