Φελίσια Τσαλαπάτη: Επανασύνδεση με τον πατέρα του γιου της – Η αποκάλυψη μέσω Instagram

Μια απρόσμενη αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή έκανε η Φελίσια Λαπάτη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα η ραδιοφωνική παραγωγός, επιβεβαίωσε τις φήμες των τελευταίων μηνών που την ήθελαν να είναι σε σχέση ξανά με τον πατέρα του παιδιού της, Μιχάλη Αντιώτη.

Οι δυο τους πέρασαν μαζί το Πάσχα και μάλιστα ο Μιχάλης Αντιώτης το μεσημέρι της Τρίτης 7/5 δημοσίευσε δύο κοινές φωτογραφίες με τη Φελίσια Τσαλαπάτη στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, επιβεβαιώνοντας τις φήμες για επανασύνδεση.

H ραδιοφωνική παραγωγός απαντώντας πριν λίγο καιρό στις φήμες επανασύνδεσης με τον πατέρα του γιου της, είχε πει: «Ό,τι είναι να βγει, θα βγει. Δεν θέλω να κάνω δηλώσεις. Δεν κάνω τίποτα. Ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει. Είμαι από τις γυναίκες που θα κάνω ξανά μια προσπάθεια, αλλά όχι λόγω του παιδιού. Λόγω του παιδιού σίγουρα βοηθάει λίγο περισσότερο. Είναι πολύ βολικό να έχεις σύντροφο τον πατέρα του παιδιού σου, αν αυτό με ρωτάς. Θα είναι εξαιρετικά ωραία περίπτωση».

 

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ