EUROVISION 2024 -Στον Μεγάλο Τελικό η Ελλάδα με τη Μαρίνα Σάττι: Σάββατο 11/5,στις 22:00!

Τον καλύτερό της εαυτό, έδωσε στη σκηνή του Malmö Arena  στον Β’ Ημιτελικό η Μαρίνα Σάττι, η οποία ερμήνευσε μοναδικά το «ZARI», με δυναμισμό, ένταση και τον ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της τρόπο, κατακτώντας για την Ελλάδα το πολυπόθητο εισιτήριο για τον Τελικό της 68ης Eurovision, που θα παρακολουθήσετε σε απευθείας μετάδοση από την ΕΡΤ1 το Σάββατο 11 Μαΐου, στις 22:00.

                    Marina Satti performing ZARI for Greece at the Second Semi-Final at Malmö Arena

Η Μαρίνα Σάττι, παρόλο που ταλαιπωρείται από φαρυγγίτιδα και έχει 40 πυρετό, είχε άψογη ερμηνεία και εκρηκτική σκηνική παρουσία, μαζί με τους χορευτές που την πλαισίωσαν, απόλυτα συντονισμένοι, με εντυπωσιακή φωνητική και χορευτική ακρίβεια, εισέπραξαν το πιο θερμό και ενθουσιώδες χειροκρότημα και πέρασαν στον Τελικό της διοργάνωσης.

Ραντεβού στον Μεγάλο Τελικό, το Σάββατο 11 Μαΐου 2024, στις 22:00, που θα παρακολουθήσετε τηλεοπτικά, σε απευθείας μετάδοση από την ΕΡΤ1, και ραδιοφωνικά από το Δεύτερο Πρόγραμμα.

                  Marina Satti performing ZARI for Greece at the Second Semi-Final at Malmö Arena

Τον Μεγάλο Τελικό της Eurovision θα σχολιάσουν οι Θανάσης Αλευράς και Ζερόμ Καλούτα. Το 12άρι της ελληνικής κριτικής επιτροπής θα ανακοινώσει η Έλενα Παπαρίζου.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ