Eurovision 2024 – Nemo: Δεν πρόλαβε να πάρει το βραβείο και το έσπασε πάνω στη σκηνή – Βίντεο

H Ελβετία με τον 24χρονο non binary καλλιτέχνη Nemo και το τραγούδι «The Code» είναι η χώρα που κατάφερε να κερδίσει τον 68ο διαγωνισμό της Eurovision.

To Nemo κατάφερε να ενθουσιάσει τους πάντες με τη σκηνική του παρουσία και τις φωνητικές του ικανότητες και να βρεθεί στην κορυφή του μουσικού διαγωνισμού, ωστόσο, ο ενθουσιασμός και η χαρά του, φαίνεται πως στάθηκαν η αφορμή για να … σπάσει το βραβείο του.

Όλα έγιναν όταν το Νemo  ανέβηκε στη σκηνή για να παραλάβει το βραβείο από την περσινή νικήτρια, Loreen. Με δάκρυα στα μάτια αφιέρωσε το τρόπαιο στην αγάπη και την ισότητα, και στη συνέχεια ερμήνευσε για δεύτερη φορά το τραγούδι που του χάρισε τη νίκη. Στο φινάλε του τραγουδιού, το Nemo πανηγυρίζοντας γονάτισε στη σκηνή και με μια απρόσεκτη κίνηση χτύπησε το τρόπαιο στο δάπεδο σπάζοντάς το στα δυο.

Το Nemo κοντοστάθηκε για λίγα δευτερόλεπτα και στη συνέχεια σηκώθηκε κρατώντας στα χέρια του μόνο το μισό τρόπαιο. Όπως έγινε γνωστό στη συνέχεια, ο τραγουδιστής έσπασε και τον αντίχειρά του. Όσο για το βραβείο, αντικαταστάθηκε με καινούριο.

Δες το σχετικό απόσπασμα στο 3.10 λεπτό

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ