Ελισάβετ Σπανού: Οι νέες φωτογραφίες με φουσκωμένη κοιλιά λίγο πριν φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί

Το πρώτο της παιδί πρόκειται να φέρει στον κόσμο σε λίγο καιρό η Ελισάβετ Σπανού.

Η τραγουδίστρια που διανύει τον τελευταίο μήνα της εγκυμοσύνης, περιμένει κοριτσάκι και δε βλέπει την ώρα να το κρατήσει στην αγκαλιά της και να απολαύσει το νέο κεφάλαιο που θα ανοιχτεί στη ζωή της.

Η Ελισάβετ Σπανού απολαμβάνει την περίοδο της εγκυμοσύνης της και δεν είναι λίγες οι φορές που την έχουμε δει να ποζάρει με φουσκωμένη κοιλιά. Το ίδιο έκανε και το μεσημέρι της Δευτέρας 13/5 καθώς δημοσίευσε δυο φωτογραφίες της με φουσκωμένη κοιλιά γράφοντας, «the closest I’ll ever come to magic».

Να θυμίσουμε πως πριν ένα μήνα περίπου η Ελισάβετ Σπανού βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα, «I Love Σουκου», όπου αποκάλυψε ότι έχει χωρίσει από τον πατέρα του μωρού που περιμένει.

«Ήταν ξαφνική η εγκυμοσύνη, συνέπεσε με το ότι αποφασίσαμε να μην είμαστε μαζί με τον μπαμπά της, ήμασταν κάποια χρόνια μαζί! Για να λυθούν και τα μυστήρια, ο άνθρωπος δεν ζει στην Αθήνα, ζει και εργάζεται εκτός, είμαστε οι γονείς της μικρής πάντα θα είμαστε… 

Ο ρόλος μας ως γονείς δεν αναιρείται με τον χωρισμό, δεν με φοβίζει αυτό. Η οικογένειά μου είναι θετική γιατί βλέπει το θαύμα και εγώ παιδί χωρισμένων γονιών είμαι, δεν χώριζαν για να είμαι εγώ καλά! Πιέστηκα με τα σχόλια του κόσμου όταν με ρωτούσαν ποιος είναι ο πατέρας» είχε πει χαρακτηριστικά.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ