Έχασε 42 κιλά με 2 απλές αλλαγές στον τρόπο ζωής του – Πώς ένας άνδρας από ασφαλιστής έγινε περιζήτητο μοντέλο

Στα 127 κιλά, ο Gwilym Pugh από το Λονδίνο δεν ήταν σε καλή φυσικά κατάσταση και ζούσε μια καθιστική ζωή. Το 2006 διατηρούσε μια ασφαλιστική επιχείρηση. Πλέον είναι περιζήτητο μοντέλο. Μέσα σε 5 χρόνια έχασε 42 κιλά και ξεκίνησε μια νέα καριέρα.

Ως κορυφαίο μοντέλο και ambassador του brand περιποίησης House 99 του David Beckham, ο Pugh δήλωσε ότι εστιάζει σε μια διατροφή με μικροθρεπτικά συστατικά και καλά λιπαρά, μαζί με ένα διαχειρίσιμο επίπεδο άσκησης.

«Λόγω τραυματισμών, δυσκολεύτηκα με την υψηλής έντασης άσκηση, αλλά ανακάλυψα ότι το χαμηλής έντασης cardio πριν από το πρωινό ήταν εξαιρετικό», είπε ο Pugh, ο οποίος ξεκίνησε να επισκέπτεται οστεοπαθητικό και γυμναστή ενώ παράλληλα στόχευε σε 20.000 βήματα την ημέρα.

Όσο για τη ζωή του ως περιζήτητο μοντέλο και influencer στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρει πως: «Είναι κάτι που ποτέ δεν είχα ονειρευτεί στη ζωή μου». «Κάθε πτυχή της ζωής μου έχει βελτιωθεί, από τη σωματική και την ψυχική υγεία έως τις προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις», εξομολογήθηκε ο ίδιος.

Από ασφαλιστής σε διεθνούς φήμης μοντέλο – Η μεταμόρφωση του Gwilym Pugh μετά την απώλεια κιλών

Το 2006, ο Gwilym Pugh περνούσε τις μέρες του πίσω από ένα γραφείο, διευθύνοντας μια μικρή ασφαλιστική εταιρεία. Ήταν ανασφαλής και δυστυχισμένος, οπότε αποφάσισε να κάνει μια αλλαγή στον τρόπο ζωής του.

Ένα σχεδόν μια δεκαετία αργότερα, ο Pugh έγινε μοντέλο παγκοσμίου φήμης. Όμως ο δρόμος για την μεγάλη αλλαγή δεν ήταν εύκολος. «Υπήρξε μια καθοριστική στιγμή που σκέφτηκα ότι αν δεν άλλαζα τις συνήθειές μου, η ποιότητα ζωής μου θα συνέχιζε να επιδεινώνεται και δεν μπορούσα να το δεχτώ αυτό», δήλωσε ο Pugh.

Εστιάζοντας στη συνολική του υγεία και αποφεύγοντας τις δίαιτες-αστραπή, έχασε 42 κιλά και οι φωτογραφίες της μεταμόρφωσής του είναι απίστευτες. Το πρόγραμμα γυμναστικής του Pugh είναι αρκετά απλό. Είπε ότι ξεκινά κάθε πρωί με cardio με άδειο στομάχι, κάνει συνειδητές διατροφικές επιλογές και μετράει τα βήματά του. Πρόσθεσε ότι του είναι πιο εύκολο να παραμένει δραστήριος τώρα που είναι μοντέλο πλήρους απασχόλησης.

Μέχρι το 2013, τα πράγματα είχαν αλλάξει για τον Pugh. Είχε χάσει λίγο βάρος και ακολουθούσε το πάθος του για τη μουσική παίζοντας σε ένα συγκρότημα με τους φίλους του. Καθώς η εμφάνισή του μεταμορφώθηκε, ο κουρέας του πρότεινε να δοκιμάσει μια νέα εμφάνιση. «Ο κουρέας μου τότε είπε ότι αν παίζω κιθάρα θα πρέπει να έχω γένια», είπε. «Έτσι σκέφτηκα ότι θα ήταν διασκεδαστικό να αφήσω μια μεγάλη, κόκκινη γενειάδα».

Στη συνέχεια, άρχισε να καταγράφει την ανάπτυξη της γενειάδας του στο Instagram και τα πράγματα φάνηκε να απογειώνονται εν μία νυκτί. «Με είχαν παρατηρήσει κάποιοι φωτογράφοι στο Instagram πιθανώς λόγω των κόκκινων μαλλιών και της γενειάδας μου», εξήγησε. «Η ιδέα του μόντελινγκ ήταν τόσο έξω από τη ζώνη άνεσής μου».

Συμπεριλήφθηκε στα βιβλία “100 Beards” του φωτογράφου Jonathan Pryce με έδρα το Λονδίνο και “Red Hot” του Thomas Knight. Αλλά τον εντόπισε και το πρακτορείο AMCK με έδρα το Λονδίνο, ενώ έκανε ψώνια, γεγονός που σηματοδότησε την επίσημη έναρξη της καριέρας του στο μόντελινγκ.

Από τότε, ο Pugh έχει περπατήσει σε πασαρέλες της Fashion Week, έχει φωτογραφηθεί για την Bud Light και έχει εμφανιστεί σε περιοδικά όπως το GQ. Επί του παρόντος, είναι πρεσβευτής για το πρόγραμμα περιποίησης House 999 του David Beckham.



διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ