«Έχασα 63 κιλά ενσωματώνοντας στη διατροφή μου ένα εύκολο γεύμα 3 υλικών» – Όσα αποκαλύπτει 27χρονη influencer

Η Felicia Keathley, μια 27χρονη influencer και μητέρα τριών παιδιών από την Καλιφόρνια, δήλωσε ότι έχασε 63 κιλά χάρη σε ένα μεσημεριανό γεύμα με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη που απαιτεί μόλις 10 λεπτά προετοιμασίας.

Η Keathley, γνωστή ως @feliciafitnesshealth στο Instagram, δημοσίευσε ένα βίντεο με τη συνταγή του μεσημεριανού γεύματος της που έχει πάνω από 8.000 likes. «Μεσημεριανό για τεμπέλες που με βοήθησε να χάσω και να διατηρήσω 63 κιλά. Γρήγορο, εύκολο, με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη και νόστιμο – φαίνεται περίεργο αλλά πιστέψτε με!!!» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της πριν μοιραστεί τη συνταγή.

Το μεσημεριανό γεύμα για “τεμπέλες” της Felicia Keathley

Στο σύντομο βίντεο που ανέβασε στα social media, η Kathy βάζει ένα φλιτζάνι τυρί κότατζ με χαμηλά λιπαρά σε ένα μπολ και προσθέτει κοτόπουλο μαγειρεμένο σε air fryer στους 205 βαθμούς Κελσίου για περίπου 8 λεπτά.

Για έξτρα γεύση, πασπαλίζει μια τέταρτη κούπα τριμμένο τυρί τσένταρ στη “σαλάτα”. «Αυτό είναι όλο! Χρειάζεται 10 λεπτά για να γίνει και με κρατάει χορτάτη για περισσότερο».

Τα σχόλια από τους χρήστες των social media

Αρκετοί από τους 480.000 followers της Keathley δήλωσαν ότι λατρεύουν το μεσημεριανό “για τεμπέλες” και μοιράστηκαν δημιουργικές παραλλαγές της συνταγής, ενώ άλλοι ρώτησαν πώς μπορούν να βελτιώσουν λίγο τη γεύση.

«Έχετε ιδέες για το τι να προσθέσουμε προκειμένου να αποφύγουμε τη γεύση του τυριού κότατζ;» ρώτησε κάποιος. «Θέλω να αρχίσω να το ενσωματώνω σε ορισμένα σνακ ή γεύματα, αλλά δυσκολεύομαι με τη γεύση», σχολίασε ένας άλλος χρήστης.

«Περιχύνω με ζεστό μέλι το δικό μου γεύμα. Το τρώω εδώ και 3 χρόνια περίπου από τότε που άρχισα να σας ακολουθώ», έγραψε κάποιος άλλος. «Κάποιος που ακολουθώ το έκανε πουρέ και το χρησιμοποίησε σε σαλάτα με μακαρόνια αντί για μαγιονέζα», πρότεινε κάποιος άλλος.

Η Keathley σημείωσε ότι όσοι δεν αγαπούν τη γεύση ή την υφή του τυριού κότατζ μπορούν να δοκιμάσουν να το αντικαταστήσουν με ελληνικό γιαούρτι ή τυρί κρέμα με χαμηλά λιπαρά.



διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ