«Έχασα 23 κιλά σε λιγότερο από 8 μήνες ακολουθώντας μία απλή συνήθεια» – Μία 28χρονη αποκαλύπτει το μυστικό της επιτυχίας της

Μια γυναίκα από την Αυστραλία μοιράζεται την εκπληκτική μεταμόρφωση της μετά την απώλεια βάρους. Κατάφερε να χάσει 23 κιλά και να πάρει πίσω τη ζωή της. Τον Ιούλιο του 2023, η Dils Lee ένιωθε ότι είχε πιάσει πάτο, καθώς είχε φτάσει να ζυγίζει 87 κιλά.

Ενώ η 28χρονη λέει ότι δεν υπάρχει τίποτα κακό σε αυτό το μέγεθος, σημειώνει ότι αυτό είχε δραματικό αντίκτυπο στον τρόπο ζωής της, με αποτέλεσμα να νιώθει άσχημα σωματικά και ψυχικά.

Πώς άλλαξε η ζωή της όταν έχασε 23 κιλά

Μέσα σε λιγότερο από ένα χρόνο, η γυναίκα κατάφερε να αλλάξει τη ζωή της προς το καλύτερο, αφού έχασε 23 κιλά και τρία μεγέθη ρούχων χάρη σε μια απλή αλλαγή. «Έφτασα σε ένα σημείο που βαρέθηκα να ξυπνάω και να νιώθω άβολα με το σώμα μου», δήλωσε η Lee.

«Είχα δει μια ανάρτηση στο Instagram που ανέφερε ότι αν δεν ήσουν άνθρωπος που γυμνάζεται πολύ αλλά είχες σύντροφο που γυμνάζεται, ο ανενεργός σύντροφος είχε πιθανότητες να πεθάνει 7 χρόνια πριν από τον σύντροφο που γυμνάζεται. Αυτό με τρόμαξε πραγματικά, γιατί ο άντρας μου είναι ένας πολύ γυμνασμένος και δραστήριος άνθρωπος και μισούσα την ιδέα να μην είμαι εγώ εδώ επειδή δεν φρόντιζα τον εαυτό μου και το σώμα μου. Νιώθω πραγματικά ότι αυτό άλλαξε εντελώς τη νοοτροπία μου και την προσέγγισή μου για την απώλεια βάρους. Όχι μόνο για να είμαι καλύτερη εμφανισιακά, αλλά κυρίως για να είμαι υγιής», εξομολογήθηκε η Dils Lee.

Πριν από την απώλεια βάρους, η Lee παραδέχτηκε ότι η διάθεσή της ήταν πεσμένη, ένιωθε νωθρή, εξαντλημένη και είχε πόνους όλη την ώρα. Ήθελε απελπισμένα να πάρει πίσω τη ζωή της αφού πήρε κιλά κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορονοϊού, αλλά δεν ήξερε από πού να ξεκινήσει.

Το μυστικό για την απώλεια βάρους

Έτσι άρχισε απλά να περπατάει με μια φίλη της ενώ απολάμβαναν τον καφέ τους και παρατήρησε μια τεράστια αλλαγή. Άρχισε να χάνει βάρος και σύντομα, αγάπησε την κίνηση, παρακολουθώντας ακόμη και μαθήματα γυμναστικής πέντε φορές την εβδομάδα.

Σε 6 μήνες, η Lee είχε χάσει απίστευτα 17 κιλά, αλλά ένιωθε ότι είχε κολλήσει και δεν μπορούσε να χάσει άλλο βάρος. Τότε αποφάσισε να επικοινωνήσει με μια διατροφολόγο, την Lily Cook, η οποία τη βοήθησε να ακολουθήσει μια δίαιτα χαμηλών υδατανθράκων και υψηλής πρωτεΐνης. Με αυτή την αλλαγή, κατάφερε να χάσει άλλα 7 κιλά και να πετύχει το γυμνασμένο σώμα των ονείρων της.

«Ξεκίνησα να περπατάω τα περισσότερα πρωινά με τον φίλο μου για να πάρω έναν καφέ», είπε. «Μου άρεσε πολύ. Στη συνέχεια, μια μέρα, ενώ πίναμε καφέ στη βόλτα μας, συναντήσαμε μερικούς ανθρώπους που μόλις είχαν τελειώσει ένα μάθημα γυμναστικής δίπλα και μας πρότειναν να έρθουμε μαζί. Μετά τη δωρεάν δοκιμή μου, έκανα εγγραφή και πήγαινα πολλές φορές την εβδομάδα. Ήταν κάτι που μου άρεσε πολύ».

«Στη συνέχεια είχα ένα έλλειμμα θερμίδων και επικοινώνησα με έναν διατροφολόγο για να βοηθήσει με αυτό», αποκάλυψε η Dils Lee.



διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ