Δολοφονία Κυριακής Γρίβα: Ολοκληρώθηκε η ΕΔΕ… αλλά επέστρεψε πίσω – Παραλείψεις «βλέπει» ο Συνήγορος του Πολίτη

Ο Συνήγορος του Πολίτη «βλέπει» παραλείψεις στην Ένορκη Διοικητική Εξέταση (ΕΔΕ) της ΕΛ.ΑΣ. σχετικά με την δολοφονία της Κυριακής Γρίβα, έξω από το Αστυνομικό Τμήμα Αγίων Αναργύρων, στις 1 Απριλίου 2024, και γι’ αυτό την επέστρεψε πίσω.

Όπως αποκαλύπτει ο ANT1, η έρευνα που κοινοποιήθηκε στον Συνήγορο του Πολίτη, επιστράφηκε πίσω στην Υποδιεύθυνση Διοικητικών Εξετάσεων, αφού κρίθηκε από τον Συνήγορο ότι χρειάζονται συμπληρώσεις, καθώς υπάρχουν κενά.

Εκκρεμεί η ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη του δράστη

Μάλιστα, όπως αναφέρεται στο ίδιο ρεπορτάζ, ακόμα εκκρεμεί η ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη του δράστη, καθώς ο ίδιος υποστηρίζει αδυναμία να θυμηθεί όσα συνέβησαν το βράδυ της φριχτής δολοφονίας.

«Ραγίζει» καρδιές η μητέρα της Κυριακής

Η μητέρα της Κυριακής, μιλώντας στην κάμερα του ANT1, ανέφερε μεταξύ άλλων ότι, «παρακαλώ κάθε βράδυ την Παναγία, να μου τη στείλει έστω ένα λεπτό στον ύπνο μου. Αν μπορούσα να γυρίσω τον χρόνο πίσω θα της έλεγα “όχι” να μην πάει στην Αστυνομία, να πάρει όντως ένα ταξί και να έρθει μέχρι εδώ. Όχι, να μην πήγαινε στην Αστυνομία. Δεν την βοήθησαν, την σκότωσε μπροστά στα πόδια του φρουρού. Εγώ αν ήμουν, που δεν είμαι εκπαιδευμένη, που δεν ξέρω, που δεν έχω γνώσεις, αν έβλεπα έναν άνθρωπο με μαχαίρι… Βλέπω ακόμη και τη λάμψη του μαχαιριού».

 

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ