Δημήτρης Σταρόβας: «Καλύτερα να μη συγκινείται, του φαίνεται σαν ψέμα όλο αυτό» αποκαλύπτει στενός φίλος του

Ο Δημήτρης Σταρόβας, εμφανώς συγκινημένος και με δάκρυα στα μάτια για όλη την αγάπη που πήρε από τον κόσμο, βγήκε χθες Τετάρτη 29 Μαΐου από το νοσοκομείο, μετά την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του.

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης νοσηλευόταν για 14 ημέρες στο Τζάνειο Νοσοκομείο μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη και πλέον πήρε τον δρόμο της επιστροφής για το σπίτι του. 

Λίγο μετά την επιστροφή στο σπίτι του, ο καλός του φίλος, Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος μίλησε για τον Δημήτρη Σταρόβα στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!».

«Να πω ότι ο Δημήτρης είναι σε πολύ καλή κατάσταση, και το κέφι του έχει και μια χαρά, απλά δεν πρέπει να κουράζεται όπως έχουν πει και οι γιατροί, οπότε καλό είναι να τον αφήσουμε να ξεκουραστεί, να ανακτήσει τις δυνάμεις του και όταν μπορέσει θα μας τα πει όλα ο ίδιος. Δεν μπορώ να πω ότι δεν πρόσεχε ο Δημήτρης, πρόσεχε, αλλά ήταν με τις μέρες του. Άλλες μέρες πρόσεχε πολύ, άλλες όχι. Εγώ εκεί να σταθώ ότι είναι καλά ο Δημήτρης, είμαστε πολύ χαρούμενοι που βγήκε νικητής από όλο αυτό και περιμένουμε να επανέλθει σε όλη τη φυσιολογική πορεία του. Από ό,τι γνωρίζω κάνει λογοθεραπείες».

«Όταν βρεθήκαμε μιλήσαμε, απλά δεν ήθελα να τον κουράζω, πάνε και μέρες γιατί μετά οι γιατροί μάς είπαν καλύτερα να μη συγκινείται, να μη συναντά πολύ κόσμο. Του φαίνεται σαν ψέμα όλο αυτό. Είναι αισιόδοξος και κάναμε και πολλή πλάκα και χιούμορ και κάναμε και ασκήσεις μουσικές και ανταποκρίθηκε φοβερά» συμπλήρωσε ο φίλος του Δημήτρη Σταρόβα.

 

Για την Άννα Σταθάκη, τη σύντροφο του καλλιτέχνη που ήταν συνεχώς στο πλευρό του, λέει: «Η Άννα είναι ένας υπέροχος άνθρωπος και είναι πολύ τυχερός ο Δημήτρης που την έχει και στάθηκε σε όλο αυτό και χρειάζεται ξεκούραση και η Άννα πολλή. Θέλω λίγο να ηρεμήσουν οι άνθρωποι γιατί ήταν τόσο καιρό μέσα. Έχω υποσχεθεί, έχουμε μιλήσει με τον Δημήτρη ότι όταν είναι καλύτερα, πάρει λίγο τις δυνάμεις του, να πάμε να παίξουμε κιθάρα μαζί».

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ