Δημήτρης Κόκοτας: Ένα μικρό θαύμα για τον τραγουδιστή – Άνοιξε τα μάτια του και αναπνέει χωρίς μηχανική υποστήριξη

Όλα δείχνουν πως ο Δημήτρης Κόκοτας αρχίζει τελικά να συνέρχεται, καθώς την Κυριακή των Βαΐων ανταποκρίθηκε ανοίγοντας τα μάτια του. Αυτό είναι ένα ιδιαίτερα ενθαρρυντικό σημάδι, ώστε σιγά σιγά – όπως διαβάζουμε στο δημοσίευμα της Ρενέ Σαραντινού στην On Time – η πορεία του να εξελίσσεται προς το καλύτερο.

«Αντέδρασε στο πρώτο ερέθισμα» λένε χαρακτηριστικά οι γιατροί του.

Ο Δημήτρης Κόκοτας εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην ΜΕΘ, αλλά σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο τραγουδιστής αναπνέει πλέον χωρίς μηχανική υποστήριξη.

Η σύζυγός του, Κατερίνα αναφέρει στην On Time: «Κάθε μέρα περιμένουμε και κάτι καινούργιο, οι γιατροί δεν μπορούν να τα πουν όλα στο 100%. Αντιδρά, ναι… εννοώ ότι έχει κάποιες αντιδράσεις, αλλά έχει κάποια σωληνάκια που χρειάζονται, γιατί δεν έχει ξυπνήσει, για να λειτουργήσει μόνος του, χρειάζεται ακόμα υποστήριξη. Δεν ξέρω τη λειτουργία του καθενός από τα σωληνάκια. Είναι ακόμη στη ΜΕΘ. Πηγαίνω και τον βλέπω καθημερινά και ενημερώνομαι για την κατάσταση της υγείας του.

Το παιδί είναι μια χαρά, με την έννοια ότι της λείπει ο μπαμπάς της. Είμαι αισιόδοξη, δεν έχω σκεφτεί ούτε μια στιγμή κάτι αρνητικό. Ο Δημήτρης θα σηκωθεί και θα είναι σούπερ, όπως ήταν πριν… Νιώθω ότι όλα αυτά δεν υπάρχουν, σαν να μην έχουν γίνει. Ανοιγοκλείνει τα μάτια του, έχει μια καλή πορεία και όλοι ελπίζουμε για το καλύτερο.

Οι γιατροί δεν μπορούν ακόμη να κάνουν πρόβλεψη, είναι πολύ συγκρατημένοι. Εγώ από την πρώτη μέρα τους ζητάω να μου που τι γίνεται σήμερα, όχι για το αύριο και για έναν μήνα μετά. Δεν θέλω ούτε να ενθουσιαστώ, ούτε να απογοητευτώ, θέλω να ξέρω το τώρα… Κάθε μέρα περιμένουμε».

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ