Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Αποκάλυψε τις σκηνές που τον δυσκόλεψαν περισσότερο στο Maestro

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης με αφορμή την πρεμιέρα του β’ κύκλου του “Maestro” παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στη Σπυριδούλα Τριάντου και το ένθετο Secret των Παραπολιτικών.

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για τις σκηνές που τον δυσκόλεψαν περισσότερο, αλλά και για τα επόμενα επαγγελματικά του βήματα.

Η δεύτερη σεζόν έχει ξεκινήσει και η ιστορία συνεχίζεται. Πού είδατε το πρώτο επεισόδιο και πώς νιώσατε;

Το είδαµε εδώ, στους Παξούς, µε το συνεργείο και όλο τον κόσµο του, στο παλιό σχολείο, όπου στήθηκε ένα σκηνικό σαν θερινό σινεµά. Ήταν µία πολύ γλυκιά εµπειρία η νύχτα της πρεµιέρας.

Υπήρξαν σκηνές που σας δυσκόλεψαν, που γυρίστηκαν ξανά και ξανά, καθώς υπάρχουν ήρωες µε διαφορετικές ψυχοσυνθέσεις;

Ε, βέβαια. Όχι µόνο µία! Αρκετές σκηνές έχουν τόσες παραγωγικές απαιτήσεις, που χρειάστηκε να γίνουν ξανά και ξανά. Ειδικά οι φωτιές ή οι υποβρύχιες σκηνές µε τον Τσορτέκη και τον Μπένο. Επίσης, τα οµαδικά στο νησί πάντα έχουν περισσότερο χρόνο και απαιτήσεις. Ειδικά ό,τι έχει να κάνει µε βάρκες, κόσµο, φεστιβάλ κ.τ.λ… Όµως στο νησί ευτυχώς έχουμε όλοι τόση στήριξη από τον κόσμο εδώ, που όλα γίνονται πιο εύκολα.

Η σειρά αγγίζει επίκαιρα ζητήµατα, όπως η ενδοοικογενειακή βία και η οµοφοβία. Μετά το τέλος και της τρίτης σεζόν, τι εύχεστε να έχει µείνει στον κόσµο από όσα είδε;

Μια ανθρώπινη ιστορία στο σήµερα, µε όλους τους προβληµατισµούς που µπορεί να απασχολούν πολύ κόσµο, είτε στη δική µας κοινωνία είτε σε κάποια ξένη. Το θέµα είναι να γίνεται όλο αυτό µε σεβασµό και αξιοπρέπεια.

Έπειτα από µία τέτοια παγκόσµια επιτυχία, σκέφτεστε ποιο θα είναι το επόμενο βήµα σας;

Δεν έχω ιδέα, πιστέψτε µε. Το µόνο που σκέφτομαι είναι το γύρισμα των τελευταίων επεισοδίων. Όταν θα έρθει η ώρα, τότε θα τα σκεφτώ όλα. Όµως µε σιγουριά σάς λέω ότι θα πάρει λίγο καιρό. Θέλω λίγο χρόνο µετά.

Είναι εύκολο να υπάρχει προσωπική ζωή όταν είστε τόσο απόλυτα δοσμένος στη δουλειά σας;

Όχι, δεν είναι εύκολο. Ποτέ δεν είναι εύκολο, όταν ασχολείσαι µε κάτι 24 ώρες το 24ωρο, να είσαι συνεπής σε οτιδήποτε άλλο. Μοιραία, υπάρχει πάντα ένα κόστος. Όμως αυτό δεν κρατάει για πάντα. Η δυσκολία είναι κατά περιόδους.

 

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ