Χανιά: Άγιο είχε το αγοράκι που κλειδώθηκε στο αυτοκίνητο

Αίσθηση έχει προκαλέσει το περιστατικό που σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης σε γειτονιά της Χαλέπας στα Χανιά, όταν ένα αγοράκι 2 χρόνων κλειδώθηκε στο αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με τη “Νέα Τηλεόραση” η μητέρα του παιδιού που είχε επιστρέψει από το σούπερ μάρκετ στο σπίτι κατέβηκε από το αυτοκίνητο για να μεταφέρει τις σακούλες με τα ψώνια στην είσοδο του σπιτιού. Στα ελάχιστα λεπτά που μεσολάβησαν ενεργοποιήθηκε το αυτόματο κλείδωμα του οχήματος με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί στο εσωτερικό το παιδάκι που βρισκόταν στο παιδικό καθισματάκι.

Τότε η μητέρα άρχισε να καλεί σε βοήθεια κινητοποιώντας τους γείτονες και τους εργαζόμενους σε παρακείμενη καφετέρια. Ενημερώθηκαν άμεσα η αστυνομία και το ΕΚΑΒ, ωστόσο το παιδάκι άρχισε να δυσφορεί. Διερχόμενος άνδρας με τη σύμφωνη γνώμη της μητέρας του παιδιού έσπασε το τζάμι του οδηγού με μια πέτρα απεγκλωβίζοντας το αγοράκι. Το παιδάκι μεταφέρθηκε για προληπτικούς λόγους με το ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Χανίων όπου οι γιατροί διαπίστωσαν ότι είναι καλά στην υγεία του.

Δείτε το βίντεο:

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ