Χαλκίδα: Διπλή διάρρηξη στο κέντρο – «Χτύπησαν» ανθοπωλείο και φούρνο μέσα σε λίγα λεπτά – ΒΙΝΤΕΟ

Δύο διαρρήξεις σημειώθηκαν μέσα σε λίγα λεπτά σε καταστήματα στο κέντρο της Χαλκίδας το βράδυ του Σαββάτου.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ιστοσελίδα eviathema.gr, το πρώτο “χτύπημα” έγινε σε φούρνο επί της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου. Ήταν λίγο μετά τις 23:00 όταν ένας άνδρας φορώντας κουκούλα, πλησίασε το κατάστημα και έσπασε ένα παράθυρο που οδηγεί στην αποθήκη.

Ο ήχος του συναγερμού όμως τον απέτρεψε και διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση χωρίς να αφαιρέσει χρήματα ή αντικείμενα από το κατάστημα.

Στο σημείο έσπευσε φιλικό πρόσωπο του ιδιοκτήτη καθώς και αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας για να τον αναζητήσουν χωρίς ωστόσο να εντωπιστεί.

Διάρρηξη σε φούρνο στη Χαλκίδα – Το παράθυρο του καταστήματος που έσπασε ο δράστης

Δείτε βίντεο από το σημείο της διάρρηξης:

Λίγη ώρα αργότερα ένα δεύτερο κρούσμα σημειώνεται σε ανθοπωλείο επί της οδού Γαζέπη.

Σύμφωνα με μαρτυρία γείτονα στο eviathema.gr, ένας άνδρας πάλι με κουκούλα, προσέγγισε το κατάστημα με πέτρες που βρήκε στο δρόμο έσπασε την πόρτα της εισόδου. Μπήκε στο κατάστημα και αφαίρεσε το συρτάρι της ταμειακής μηχανής το οποίο περιείχε 15- 20 ευρώ και στην συνέχεια διέφυγε και πέταξε το συρτάρι μερικά μέτρα μακριά από το κατάστημα.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί της Ασφάλειας Χαλκίδας για την διερεύνηση και του δεύτερου περιστατικού.

Διάρρηξη σε ανθοπωλείο στη Χαλκίδα
Διάρρηξη σε ανθοπωλείο στη Χαλκίδα

Όπως ανέφερε μάλιστα ο άνδρας στο eviathema.gr, “άκουσα στην αρχή έναν δυνατό θόρυβο, νόμιζα ότι άνοιξαν το απέναντι κατάστημα, στο παρελθόν το είχαν διαρρήξει 2-3 φορές και τελικά ήταν το ανθοπωλείο.”

Δεύτερος μάρτυρας ανέφερε ότι κάποιος είδε τον δράστη να τρέχει στον απέναντι δρόμο ενώ πέταξε στην άκρη το συρτάρι της ταμειακής.

Δείτε τι είπαν:

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ