Αττική: Αυτός είναι ο άνδρας που λήστευε οδηγούς ταξί

Στη δημοσίευση του ονόματος αλλά και φωτογραφιών του ατόμου που, υπό την απειλή μαχαιριού, λήστευε οδηγούς ταξί, στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής, προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ.

Συγκεκριμένα, ο 30χρονος ενεργώντας είτε μόνος του, είτε με τη βοήθεια συνεργού του, επιβιβάζονταν κυρίως βραδινές ώρες σε ταξί, ως επιβάτης και κατά τη διάρκεια του δρομολογίου, με την απειλή μαχαιριού ή απειλής χρήσης σωματικής βίας, αφαιρούσε από τους οδηγούς, χρήματα και κινητά τηλέφωνα.

Από την διενεργηθείσα έρευνα, εξιχνιάσθηκαν 3 περιπτώσεις ληστειών οδηγών ταξί και κλοπή από περίπτερο από την περιοχή της Αγίας Βαρβάρας.

Τα στοιχεία και οι φωτογραφίες του δόθηκαν στη δημοσιότητα , σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, η οποία αποσκοπεί στην διερεύνηση, ανίχνευση ή δίωξη όμοιας φύσης εγκλημάτων που έχουν τελεστεί από τον κατηγορούμενο σε βάρος και άλλων θυμάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-5612818 του Τμήματος Ασφαλείας Αγίας Βαρβάρας και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Δείτε τα στοιχεία και τις φωτογραφίες του

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ