Άννα Παναγιωτοπούλου: Πώς αποχαιρετά το Twitter την αγαπημένη ηθοποιό – «Κάποιοι άνθρωποι δεν πεθαίνουν ποτέ»

Θλίψη στο πανελλήνιο έχει προκαλέσει η είδηση θανάτου της αγαπημένης ηθοποιού, Άννας Παναγιωτοπούλου. Χιλιάδες χρήστες των social media έσπευσαν να την αποχαιρετήσουν αναρτώντας φωτογραφίες και γράφοντας συγκινητικά λόγια για την ηθοποιό.

Ήδη, από νωρίς το μεσημέρι, όταν γνωστοποιήθηκε ο θάνατος της, το hashtag στο Twitter με το όνομ;a της έχει συγκεντρώσει χιλιάδες αναφορές.

«Πόσα ευχαριστώ για κάθε στιγμή που με έκανες να νιώσω χαρούμενος. Να γελάσω. Να ξεχαστώ. Να δεθώ με φίλους. Να σε χρησιμοποιήσω ως αναφορά για να κρύψω τις αμηχανίες μου. Να σε παραδεχτώ για το ταλέντο σου», έγραψε χρήστης.

«Κάποιοι άνθρωποι δεν πεθαίνουν ποτέ, γιατί ζουν μέσα από όλους όσοι τους αγάπησαν πολύ. Άννα Παναγιωτοπούλου ήσουν υπέροχη», αναφέρεται σε ανάρτηση άλλου χρήστη.

Οι περισσότεροι επέλεξαν φωτογραφίες της από την επιτυχημένη σειρά του MEGA στην οποία πρωταγωνιστούσε, «Dolce Vita».

«RIP #Άννα_Παναγιωτοπούλου σε αποχαιρετούμε και μαζί με εσένα ένα μικρό κομμάτι τις παιδικής μας ηλικίας. Αντίο Χριστίνα», σχολίασε χρήστης. 

 

«Αρνούμαι να πιστέψω ότι είναι αλήθεια. Απλά αρνούμαι. Διότι τόσο σπουδαίες ηθοποιοί γεννούνται για να μείνουν αθάνατες. Η Ολγα Χαρίτου, η Μανταμ Σουσου, η Ροζαλία, η Χριστίνα Μαρκατου κ τόσες ακομα που υποδύθηκε η ΑΝΝΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ θα είναι πάντα ζωντανές. Θλίψη μόνο».



διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ