Αιγάλεω: Άφαντοι οι τρεις άνδρες που ξυλοκόπησαν άγρια ζευγάρι στη μέση του δρόμου

Άφαντοι παραμένουν οι τρεις άνδρες που ξυλοκόπησαν άγρια μια γυναίκα και τον σύντροφό της στο Αιγάλεω έπειτα από λογομαχία στον δρόμο. Η μανία των δραστών ήταν τέτοια που ο άνδρας έχει πολλαπλά κατάγματα στο σαγόνι και τα χέρια του. Με δάκρυα στα μάτια, η σύντροφός του περιγράφει στο MEGA όσα συνέβησαν.

«Τελευταίο που είδα και ήταν πολύ φρικτό, ήταν που τα πόδια του παιδιού ήταν στο πρόσωπο του άνδρα μου» είπε χαρακτηριστικά.

Τα σημάδια της επίθεσης είναι αποτυπωμένα τόσο στο πρόσωπο της γυναίκας όσο και στο σώμα του συζύγου της, που έπεσαν θύματα άγριου ξυλοδαρμού στη μέση του δρόμου.

Ο 43χρονος κρίθηκε αναγκαίο να μεταφερθεί από το Θριάσιο στο ΚΑΤ, όπου νοσηλεύεται με πολλαπλά κατάγματα.

«Εγώ πήγα να τους χωρίσω και με χτύπησαν, έκλειναν τον δρόμο, έκαναν μαγκιές, βγήκε η γυναίκα να πει ”τι κάνετε”, βγήκαν και με χτύπησαν και έπεσα κάτω, δεν θυμάμαι τίποτα άλλο. Με έχουν χτυπήσει παντού: σπασμένο, αυχένα, στο κεφάλι έχω ράμματα, παραλίγο να σκοτωθούμε», είπε ο 43χρονος.

«Όταν γύρισα το κεφάλι είδα τον πατέρα να καταπλακώνει τον άνδρα μου με τη χειρότερη βία. Εκείνη τη στιγμή δεν ξέρω πού βρήκα τη δύναμη, προσπάθησα να τον τραβήξω και μου έρχεται μία άλλη μπουνιά από το παιδί του», είπε η γυναίκα.

Σύμφωνα με την γυναίκα, το λευκό αυτοκίνητο από το οποίο κατέβηκαν τρεις άνδρες και τους επιτέθηκαν, οδηγούσε επικίνδυνα και της έκλεινε τον δρόμο.

Η Αστυνομία έχει ταυτοποιήσει τόσο το λευκό αυτοκίνητο, όσο και τους δράστες, που αναζητούνται.

«Μια λεκτική αντιπαράθεση μπορεί να σου στοιχίσει τη ζωή»

«Εντοπίστηκαν αλλά διαφεύγουν της σύλληψης στα όρια του αυτοφώρου. Θα γίνει κανονική δικάσιμος. Το τραγικό είναι ότι χτυπάνε απρόκλητα μια γυναίκα», λέει, μιλώντας στο MEGA ο ειδικός αστυνομικός αναλυτής, Σταύρος Μπαλάσκας.

«Δεν ανοίγεις καβγάδες διότι πλέον τα πράγματα είναι διαφορετικά και δεν ξέρεις τι έχεις απέναντί σου. Μια λεκτική αντιπαράθεση μπορεί να σου στοιχίσει ακόμη και τη ζωή. Είναι πολύ διαφορετικά τα πράγματα από ό,τι ήταν παλιότερα. Έχουν αγριέψει πάρα πολύ, κυκλοφορούν μαχαίρια και όπλα στον δρόμο», συμπληρώνει.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ του MEGA:

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ