Άγριο έγκλημα στο Μενίδι: Η 40χρονη είχε καταγγείλει τον εν διαστάσει σύζυγό της για ενδοοικογενειακή βία – Αναζητείται από τις Αρχές

Το ενδεχόμενο της γυναικοκτονίας εξετάζουν οι Αρχές, καθώς στην υπόθεση της 40χρονης γυναίκας με καταγωγή από την Αλβανία, που εντοπίστηκε νεκρή σήμερα (16/05) το πρωί, με καρφωμένο ένα μαχαίρι στην κοιλιά της στην μέση του δρόμου, στο Μενίδι, υπάρχει ιστορικό ενδοοικογενειακής βίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, η 40χρονη είχε ζητήσει βοήθεια από την ΕΛ.ΑΣ. τόσο στις 22 Σεπτεμβρίου του 2022, όσο και το Μεγάλο Σάββατο, όταν η ίδια προχώρησε σε καταγγελία και μήνυση σε βάρος του 50χρονου εν διαστάσει συζύγου της για ενδοοικογενειακή βία. Οι αστυνομικοί από την πλευρά τους, της πρότειναν την εγκατάσταση του panic button στο κινητό της, καθώς και την μεταφορά της σε δομή προστασίας, την οποία φέρεται να αρνήθηκε.

Οι Αρχές, όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του 50χρονου εν διαστάσει συζύγου του θύματος, αφού θεωρούν πως είναι το πρόσωπο που κρύβεται πίσω από το στυγερό έγκλημα.

Παράλληλα, στο σημείο να υπήρχε ένας μάρτυρας «κλειδί», ο οποίος φέρεται να υποστηρίζει ότι είδε την στιγμή που η 40χρονη δέχθηκε την μοιραία μαχαιριά, που έκοψε το νήμα της ζωής της.

Όπως έγραψε νωρίτερα το enikos.gr, η 40χρονη βρέθηκε νεκρή μπρούμυτα, στη συμβολή της οδού Πάρνηθος και Αριστοτέλους. Είχε μαζί της την τσάντα της και το κινητό της, ωστόσο δεν έφερε ταυτότητα και η ταυτοποίησή της έγινε μέσω του κινητού.

Στο σημείο αναμένεται ιατροδικαστής, ενώ γίνονται έρευνες στο σημείο για άλλα στοιχεία ή για τυχόν υλικό από κάμερες ασφαλείας.

Νεκρή γυναίκα Μενίδι δολοφονία

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ