Άγιοι Ανάργυροι: «Γιατί δεν βγήκε κάποιος να την βοηθήσει;» – Ξεσπάει η μητέρα της Κυριακής Γρίβα

Ραγίζει καρδιές η μητέρα της Κυριακής Γρίβα, που έπεσε νεκρή από τις μαχαιριές του πρώην συντρόφου της, έξω από το Αστυνομικό Τμήμα των Αγίων Αναργύρων.

Η μητέρα της Κυριακής ξεσπάει κατά των αστυνομικών, λέγοντας ότι δεν βοήθησαν την κόρη της, και κατά του φρουρού, ο οποίος δεν παρενέβη για να την σώσει. Όπως λέει, αν μπορούσε να γυρίσει τον χρόνο πίσω θα συμβούλευε την κόρη της να πάρει ένα ταξί και να πάει στην ίδια και όχι στο Αστυνομικό Τμήμα.

Μιλώντας στην εκπομπή «Το Πρωινό», η μητέρα της 28χρονης λέει αρχικά: «Αν μπορούσα να γυρίσω τον χρόνο πίσω θα της έλεγα όχι, να μην πάει στην αστυνομία, να πάρει όντως ένα ταξί και να έρθει εδώ. Να πάει οπουδήποτε αλλού. Όχι να μην πήγαινε στην αστυνομία, γιατί εκεί δεν βοηθήθηκε, δεν βοηθήθηκε, δεν βοηθήθηκε καθόλου. Δεν την βοήθησαν, σκοτώθηκε μπροστά στα πόδια του φρουρού, στα πόδια του».

«Βλέπω το βίντεο και τρελαίνομαι»

Συνεχίζει, κλαίγοντας: «Εγώ, αν ήμουν, που δεν είμαι εκπαιδευμένη, που δεν ξέρω, που δεν έχω γνώσεις με το που έβλεπα έναν άνθρωπο με ένα μαχαίρι… Το βλέπω στο βίντεο και τρελαίνομαι… Και βλέπω ακόμα και την λάμψη του μαχαιριού. Εγώ το βλέπω. Βλέπω την λάμψη του μαχαιριού κι εκείνος ο φρουρός δεν το είδε; Άκουσε όμως “βοήθεια την σκοτώνει”, “βοήθεια την σκοτώνει”, γιατί; Γιατί όμως έγιναν όλα αυτά; Βγήκε, πήγε στην αστυνομία, κάλεσε το “100”, όλα τα έκανε. Γιατί το παιδί μου να είναι εκεί, γιατί δεν βγήκε κάποιος να την βοηθήσει;».

Η ίδια θέλησε να ευχαριστήσει δημόσια την φαρμακοποιό, «που προσπαθούσε να σταματήσει το αίμα» και αναφερόμενη ξανά στους αστυνομικούς, σχολίασε πως «δεν είχαν εκπαίδευση ούτε να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες. Δεν είχαν μέσα στο ΑΤ ένα υποτυπώδες φαρμακείο».

«Θα έπρεπε να είναι ήδη μέσα στη φυλακή»

Υπογραμμίζει ότι θέλει να αποδοθεί δικαιοσύνη για το παιδί της και ο δολοφόνος να πάει στη φυλακή, γιατί «δεν έχει τίποτα, δεν είναι τρελός».

«Στους αστυνομικούς και τους εισαγγελείς θα ήθελα να τους θυμίσω, γιατί ίσως να το έχουν ξεχάσει, ότι έχουν δώσει έναν όρκο, ο οποίος είναι το καλό του πολίτη. Είναι λειτούργημα αυτό που κάνουν, είναι λειτούργημα. Κρύβονται πίσω από χαρτιά, από πρωτόκολλα, από οτιδήποτε. Καθυστερούν για ποιο λόγο; Δεν θα έπρεπε τώρα, αυτή τη στιγμή που μιλάμε ο δράστης, όπως τον λέτε εσείς, ο δολοφόνος, όπως τον λέω εγώ, δεν έπρεπε να είναι ήδη εκεί που θα έπρεπε να είναι, να τιμωρηθεί όπως του αξίζει; Θα έπρεπε να είναι ήδη μέσα στη φυλακή. Δεν έχει τίποτα, δεν είναι τρελός, εγώ έχω πρόβλημα με την ψυχική μου υγεία, εγώ κι όχι εκείνος».

 

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ