Ζωή Κρονάκη: «Δεν ξέρω αν θα ήθελα να δω την Ελένη Μενεγάκη στην πρωινή ζώνη»

Την Ζωή Κρονάκη συνάντησε η Σοφία Μανουσακίδου για το Breakfast@star και μίλησε για τα τηλεοπτικά πρόσωπα, αναφέροντας πως δεν θα ήθελε να δει την Ελένη Μενεγάκη στην πρωινή ζώνη.

«Η Ελένη είναι ένα τεράστιο brand από μόνη του. Δεν ξέρω αν θα ήθελα να τη δω στην πρωινή ζώνη. Μου αρέσει εκεί που τη βλέπω ως τηλεθεάτρια. Μου άρεσε που η Ελεονώρα βγήκε και μίλησε και είχε τα κότσια να υπερασπιστεί και τη θέση της και τη θέση της ομάδας της. Δεν είναι ευχάριστο για κανένα συνάδελφο να ολοκληρώνεται πρόωρα η εκπομπή του. Η Ελεονώρα είχε ένα πολύ δικό της στυλ σε εκείνο το βραδινό talk show. Μου άρεσε πάρα πολύ και είχε τη δική της ταυτότητα» είπε αρχικά η Ζωή Κρονάκη.

«Μου λείπει ο Νίκος Μουτσινάς από την τηλεόραση. Αυτό που κάνει ο Νίκος, δεν μπορούν να το κάνουν πολλοί. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είναι σίφουνας και αεικίνητος. Είναι από τους κορυφαίους παρουσιαστές. Είμαι, βέβαια, και της άποψης να δίνονται ευκαιρίες και σε νέα πρόσωπα. Δεν λέω να σκοτώνουν τα άλογα πριν γεράσουν. Είμαι μεγάλη φαν του Ανδρέα Μικρούτσικου» συνέχισε η Ζωή Κρονάκη.

Για την κόντρα του Λάμπρου Κωνσταντάρα με την Κατερίνα Καινούργιου δήλωσε: «Τον Λάμπρο Κωνσταντάρα τον γνωρίζω πολύ καλά και ήταν να κάνουμε μία εκπομπή παλιότερα. Δεν ευοδώθηκε. Τον αγαπώ και τον σέβομαι, όπως αντίστοιχα σέβομαι και την Κατερίνα Καινούργιου. Δεν είναι πολύ ωραίο να τα ακούς όλα αυτά και αυτήν την κόντρα. Αν νιώθει έτσι, καλά κάνει και το λέει».

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ