Ζέτα Θεοδωροπούλου: Η αντίδρασή της όταν ρωτήθηκε για τις φήμες χωρισμού από τον Παναγιώτη Ταχτσίδη

Η Ζέτα Θεοδωροπούλου μίλησε στην κάμερα του ΣΚΑΙ και στην εκπομπή «Γεια σου», όπου και ρωτήθηκε στις φήμες των τελευταίων ημερών που την θέλουν να χωρίζει από τον σύζυγό της, Παναγιώτη Τσαχτίδη.

Η ίδια αναφερόμενη στην οικογένειά της, κράτησε ουδέτερη στάση, χωρίς να επιθυμεί να απαντήσει για όσα γράφονται γύρω από την προσωπική της ζωή…

«Γνωρίζω το βάρος της ευθύνης από τη στιγμή που έχουμε εκθέσει και οι δύο τη ζωή μας, εκείνος όχι τόσο, όσο εγώ δημόσια, και κανονικά θα έπρεπε να βγω και να ξεκαθαρίσω. Η αλήθεια είναι όμως επειδή υπάρχουν πίσω τρία παιδιά κι έχουμε ευθύνη και οι δύο γι’ αυτά, δεν θα ήθελα να τοποθετηθώ», είπε η Ζέτα Θεοδωροπούλου.

Ενώ σχολίασε: «Ούτε τίποτα να διαψεύσω, ούτε τίποτα να επιβεβαιώσω στις φήμες περί διαζυγίου. Το μόνο που έχω να πω είναι πως δεν έχω να πω τίποτα κακό γι’ αυτόν τον άνθρωπο, γιατί δεν παέι να είναι και θα είναι ότι και να γίνει ο πατέρας των παιδιών μου, κι αυτό το σέβομαι και θέλω να τελειώσει εκεί», είπε στην εκπομπή του ΣΚΑΙ η Ζέτα Θεοδωροπούλου.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ