Βόλος: «Θα σε πλακώσω στο ξύλο, θα σε σκοτώσω» – 59χρονος απείλησε τον αδελφό του

Αναστάτωση επικράτησε σε γειτονιά στον Βόλο το πρωί της Τρίτης όταν ένας 59χρονος πήγε στο σπίτι του αδελφού του και τον απείλησε ότι θα τον σκοτώσει. Ταυτόχρονα προκάλεσε φθορές στον μετρητή της ΔΕΗ του σπιτιού αλλά και στο αυτοκίνητό του.

Ο 60χρονος αδελφός του δράστη, σύμφωνα με την ιστοσελίδα, magnesianews.gr, έκανε καταγγελία και συνελήφθη, ενώ καταδικάστηκε για ενδοοικογενειακή απειλή και φθορά ξένης ιδιοκτησίας και θα καταλήξει στο Ψυχιατρικό Τμήμα των φυλακών Κορυδαλλού, καθώς αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα.

Ο 59χρονος, που έχει απασχολήσει ξανά τις Αρχές στο παρελθόν, προχθές το πρωί πήγε στο σπίτι του αδελφού του, ήταν σε έξαλλη κατάσταση, έκανε φασαρία, φώναζε και τον απείλησε λέγοντας «θα σε σκοτώσω» και «θα σε πλακώσω στο ξύλο».

Μετά την καταγγελία του 60χρονου, ο κατηγορούμενος συνελήφθη και χθες δικάστηκε στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου. Κρίθηκε ένοχος και για τις δύο κατηγορίες και καταδικάστηκε σε συνολική ποινή φυλάκισης 18 μηνών, χωρίς αναστολή, μετατροπή και χωρίς η έφεση να έχει αναστέλλουσα δύναμη.

Όπως έγινε γνωστό στη διάρκεια της δίκης, ο 59χρονος δεν παίρνει τη φαρμακευτική του αγωγή, με αποτέλεσμα να ξεφεύγει και εκτιμήθηκε ότι στη φυλακή, θα παίρνει την αγωγή του και θα μπει σε πρόγραμμα απεξάρτησης.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ