«ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΔΥΟ ΚΟΣΜΩΝ» του Éric-Emmanuel Schmitt σε διασκευή & σκηνοθεσία Βασ.Φλώρου από το ΘΕΜ

Το ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΜΕΣΣΗΝΗΣ (Θ.Ε.Μ) ανακοινώνει την πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης «ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΔΥΟ ΚΟΣΜΩΝ» του καταξιωμένου Éric-Emmanuel Schmitt (Έρικ-Εμμάνουελ Σμίτ), σε διασκευή και σκηνοθεσία του ταλαντούχου Βασίλη Ρ Φλώρου. Η αυλαία θα ανοίξει την Παρασκεύη 05 Απριλίου 2024, φέρνοντας στο κοινό μία μοναδική θεατρική εμπειρία που συνδυάζει την τέχνη, την περιπέτεια και τις βαθιές ανθρώπινες αξίες.


“Το Ξενοδοχείο των δύο κόσμων” είναι ένα έργο που προκαλεί, εμπνέει και προβληματίζει, εξερευνώντας τα βαθύτερα νοήματα της ύπαρξης και της μεταφυσικής μέσα από την καθημερινή ανθρώπινη εμπειρία. Υπό την καθοδήγηση του Βασίλη Ρ. Φλώρου, οι ηθοποιοί ενσαρκώνουν τους πολύπλοκους χαρακτήρες με βάθος και αυθεντικότητα, προσκαλώντας το κοινό σε ένα ταξίδι προς την αυτογνωσία και την κατανόηση του ανθρώπινου πνεύματος.
Η πρεμιέρα είναι την Παρασκεύη 5 Απριλίου 2024 και ώρα 9:00 μ.μ. στο πολιτιστικό κέντρο «Στρ. Αθανάσιος Δασκαρόλης» του Δήμου Μεσσήνης, στο 2ος όροφος (αίθουσα Θ.Ε.Μ.), Παπαφλέσσα 3 – Μεσσήνη.
Οι παραστάσεις θα δίνονται κάθε Παρασκεύη, Σάββατο και Κυριακή για τον μήνα Απρίλιο μέχρι της 28 Απριλίου, ώρα 9:00 μ.μ. Κρατήσεις θέσεων και πληροφορίες στα τηλ: 693 677 1626 (Ιωάννα)
Μην χάσετε την ευκαιρία να γίνετε μέρος, αυτής της αξέχαστης θεατρικής εμπειρίας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ