Το ραντεβού της Μαυραγάνη με τον Σκαι και στη μέση ο Αντ1

Μπορεί το 12 -2 να κλείνει με τον Άρη Προτοσάλτε στο τιμόνι της παρουσίασης αλλά ο Σκαι θέλει όσο τίποτα άλλο την απόκτηση της Φαίης Μαυραγάνη γι αυτό και δεν αφήνει καθόλου τον χρόνο να πάει χαμένος.

Συμφωνα μάλιστα με πληροφορίες, η δημοσιογραφος την Τρίτη που κας έρχεται θα κάνει ένα πρώτο ραντεβού με το κανάλι του Ν. Φαληρου επιβεβαιώνοντας πλήρως προηγούμενο ρεπορτάζ μου σύμφωνα με το οποίο ο Σκαι τη θέλει παση θυσία. Δεδομένου ότι οι καθημερινές έκλεισαν η πρόταση θα αφορά είτε την εκπομπή του Αυτιά για την ερχόμενη σεζόν είτε την μεταμεσονύχτια ζώνη που θέλουν να ενεργοποιήσουν από του χρόνου.

Απο την άλλη πλευρά ωστόσο δεν θα πρέπει μα ξεχνάμε και τον Αντ1 ο οποίος ακόμα δεν έχει πει την τελευταία του κουβέντα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι το κανάλι του Αμαρουσιου δεν θέλει να χάσει ούτε τη Μαυραγάνη όπως δεν ήθελε ούτε να χάσει τον Αρναούτογλου ούτε όμως και να εγκαταλείψει τη ζώνη που με τόσο κόπο επαναλειτούργησε μετά από πολλές σεζόν παρά το γεγονός ότι τα νούμερα τηλεθέασης δεν εξελίχθηκαν ακριβώς όπως τα περίμεναν. Πάντως αν τελικά η πρωινή ενημερωτική ζώνη χαθεί τότε κινδυνεύει να χαθεί όλη η πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου με ο,τι κι αν αυτό σημαίνει για την Μπεττυ Μαγγιρα.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ