Το προξενιό της Ιουλίας – Απόψε 3/4: Ο Στράτος Ραζίνης δραπετεύει!

Τι θα δούμε αναλυτικά:

Η διπλή αποκάλυψη κατά τη διάρκεια του τραπεζιού στο αρχοντικό Προβιού θα προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση και στις δύο οικογένειες.

Η Ιουλία ζητά βοήθεια από τη μητέρα της, η οποία όμως δεν την καταλαβαίνει, θεωρεί πολύ σημαντικότερο το παιδί που θα γεννηθεί να έχει έναν πατέρα και την συμβουλεύει να κάνει υπομονή.

Την ίδια ώρα, η μεταγωγή του Στράτου θα έχει μια απρόσμενη εξέλιξη, ανατρέποντας τα δεδομένα και προκαλώντας αλυσιδωτές αντιδράσεις, που δυσκολεύουν ακόμα περισσότερο την κατάσταση για όλους, ειδικότερα όμως για τον Στασινόπουλο και τον Γρηγόρη, που πρόκειται σύντομα να γίνουν γαμπρός και πεθερός.

Η Αλεξάνδρα με τη βοήθεια του Ατζαλίνα προσπαθεί να μάθει λεπτομέρειες και ενημερώνει με τρόπο την μητέρα της, για την απρόσμενη τροπή που έχει πάρει πια η υπόθεση του Στράτου.

Η Κυριακούλα προσπαθεί να το διαχειριστεί αλλά δεν καταφέρνει να αποφύγει μια νέα επιδείνωση της υγείας της.

Ο Στασινόπουλος έξαλλος και θεωρώντας τον εαυτό του υπεύθυνο για τις εξελίξεις, αποφασίζει να κλείσει μια και καλή την υπόθεση του Στράτου, όποιο κι αν είναι το κόστος.

Παράλληλα, στο αρχοντικό, ο Γιωργίκης κάνει μια νέα προσπάθεια να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα και να επιστρέψει η τάξη κι η ηρεμία στο σπίτι τους, τουλάχιστον μέχρι τη γέννηση του διαδόχου.

 Γιωργίκης: Είτε σ΄αρέσει είτε όχι είμαι άντρας σου… φρόντισε να τα ‘χεις καλά μαζί μου

Στάσα: Δεν έχεις άλλη επιλογή… αν φύγεις από ΄δω πού θα πας; 

Στεφανία: Μην κοιτάς που η Χάδω τον λέει στείρο, εσύ μια χαρά δεν έπιασες παιδί μαζί του;

Ρήγας: Εγώ δεν μπορώ να ξανακάτσω στο ίδιο τραπέζι με αυτόν τον αλήτη

Χάδω: Είναι πολύ ευαίσθητη η νύφη μας, όταν μαζευόμαστε όλο και κάτι παθαίνει

Δείτε το trailer:

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ