Τάνια Μπρεάζου: Η απάντηση στα αρνητικά σχόλια που δέχεται για τις φωτογραφίες της στα social media

Έντονο σχολιασμό έχει προκαλέσει το τελευταίο διάστημα η Τάνια Μπρεάζου με τις αναρτήσεις της στα social media.

Η νεαρή τραγουδίστρια στις τελευταίες φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει στο Instagram έχει δεχτεί αμέτρητα σχόλια για τόσο για το μακιγιάζ της και τα φίλτρα στις φωτογραφίες όσο και για τις τολμηρές εμφανίσεις της.

Η Τάνια Μπρεάζου το απόγευμα της Κυριακής 28/4 θέλησε να απαντήσει μέσα από ένα μακροσκελές μήνυμα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instargam, τονίζοντας πως ο καθένας μπορεί να κάνει αυτό που του αρέσει.

«Ευχαριστώ την ομάδα μου, το beauty team, μου που με τιμά με τις εικόνες που φτιάχνουμε με τόσο κόπο, δημιουργικότητα, τέχνη, ψυχή και πάνω από όλα ήθος. Είμαι πολύ τυχερή που τους έχω. Μια γυναίκα μπορεί να φορέσει ότι την εκφράζει ανεξάρτητα με την εξωτερική της εμφάνιση, τα κιλά ή το ύψος. Μία γυναίκα μπορεί να είναι πανέμορφη με οτιδήποτε κι αν φορέσει αρκεί να νιώθει καλά. Μια γυναίκα δεν είναι ανάγκη να τα βγάζει για να είναι όμορφη. Αν θέλει να τα βγάλει θα το κάνει επειδή εκείνη το θέλει και όχι γιατί το υποστηρίζει το σώμα της. Σας ευχαριστώ πολύ», έγραψε η Τάνια Μπρεάζου. 

Δες μερικά από τα αρνητικά σχόλια

 

 

 

 

 

 

 

 

Φωτογραφίες: Instagram

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ