Σύζυγος Γιάννη Καλλιάνου: «Έχουν στερέψει τα δάκρυά του, δεν είναι καλά ψυχολογικά»

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση είναι ο Γιάννης Καλλιάνος με τον θάνατο του πατέρα του, ο οποίος μετά τη σοβαρή περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του, δεν τα κατάφερε και σήμερα 25 Απριλίου κατέληξε.

Η σύζυγός του, Χάρις Δαμιανού, είχε παραχωρήσει δηλώσεις στην εκπομπή Super Κατερίνα και τον Γιάννη Πουλόπουλο λίγο πριν την τραγική κατάληξη, περιγράφοντας την άσχημη ψυχολογική κατάσταση του συζύγου της.

«Ο Γιάννης δεν προσπαθεί να κρατήσει τα δάκρυά του, έχουν στερέψει τα δάκρυά του. Έχει κλάψει πάρα πολύ αυτές τις μέρες ο Γιάννης, έχει κουραστεί να κλαίει. Όπως είδατε, το βίντεο που δημοσίευσε είναι από το αυτοκίνητο, γιατί ο Γιάννης δε μπορεί να μπει στο σπίτι, δεν τον χωράει το σπίτι. Είναι στο αυτοκίνητο, κάνει βόλτες, δε μπορεί να ηρεμήσει, δεν τον χωράει ο τόπος. Δεν είναι πολύ καλά ψυχολογικά ο Γιάννης αυτή τη στιγμή» είχε πει η Χάρις Δαμιανού.

Μάλιστα, η σύζυγος του Γιάννη Καλλιάνου είχε αναφέρει στις δηλώσεις της ότι προσεύχονται να γίνει το θαύμα και ο πεθερός της να βγει νικητής, κάτι που δυστυχώς δεν έγινε.

«Ο πατέρας του Γιάννη είναι βαριά. Αλλά όσο ο άνθρωπος είναι ζωντανός πάντα υπάρχει μια ελπίδα. Ο Γιάννης έχει μεγάλη αδυναμία στον πατέρα του, γι’ αυτό είναι και τόσο στεναχωρημένος. Όσο ο άνθρωπος είναι ζωντανός, ελπίζουμε. Είναι πολύ δυνατός άνθρωπος, είναι γερός οργανισμός, τα έχει καταφέρει κι άλλες φορές από βαριές καταστάσεις. Ίσως τα καταφέρει και τώρα» είχε αναφέρει χαρακτηριστικά η Χάρις Δαμιανού.

Δες επίσης:

Με δάκρυα στα μάτια ο Γιάννης Καλλιάνος: «Σήμερα κόπηκε η μισή μου ζωή, αυτό που έκαναν στον πατέρα μου θα το πληρώσουν»

 

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ