Συγκινεί η Άννα Κουτσαφτίκη: «Έχασα τον πατέρα μου και μετά έμεινα έγκυος»

Την Άννα Κουτσαφτίκη υποδέχτηκε ο Τάσος Ιορδανίδης στην εκπομπή «Μπαμπά-δες» το Σάββατο 27/4.

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων, μίλησε για τη μητρότητα, τις ανησυχίες της αλλά και για τον θάνατο του πατέρα της που έτυχε την ίδια περίοδο με την εγκυμοσύνη της.

«Έχασα τον πατέρα μου και μετά από 3,5 μήνες έμεινα έγκυος. Ήταν ένα συνονθύλευμα συναισθημάτων. Δεν μπόρεσα ούτε το πένθος του πατέρα μου να βιώσω όπως πρέπει ούτε την εγκυμοσύνη μου, τουλάχιστον στα αρχικά στάδια», είπε αρχικά η Άννα Κουτσαφτίκη.

Και συνέχισε: «Πάντα θα μου λείπει ο μπαμπάς. Αν δεν έκανα το παιδί, θα μου έλειπε περισσότερο. Κάπως υπάρχει μία συνέχεια, μία σύνδεση. Στενοχωριέμαι που δεν τη γνώρισε και αγαπούσε πάρα πολύ τα παιδιά αλλά δεν πειράζει, κάπου από εκεί πάνω τη βλέπει».

Στη συνέχεια η Άννα Κουτσαφτίκη αναφέρθηκε και στον σύζυγό της, λέγοντας: «Νομίζω ότι ο Νίκος έχει κάποια καλλιτεχνικά κομμάτια του που δεν τα εξέφρασε ποτέ. Αυτό είναι που παίρνει από εμένα και τον συμπληρώνει. Όπως εγώ που δεν είμαι καλή με τα πρακτικά μου τα καλύπτει ο άντρας μου».

«Άλλες φορές η συνεργασία μας είναι εύκολη, άλλες δύσκολη, όπως παντού. Έρωτας ήταν με την πρώτη ματιά αλλά κάπως μέσα μου δεν ήθελα να επιλέξω σύντροφο από τον χώρο. ήθελα να είμαι προσγειωμένη αλλά επειδή έχω μία τρέλα ήθελα να έρχομαι σε επαφή με την κανονική ζωή, να μην χάνομαι σε όλο αυτό το καλλιτεχνικό.

Ο Νίκος σέβεται πάρα πολύ αυτό που είμαι αλλά κάποια πράγματα δεν το καταλαβαίνει. Κάποια στιγμή που έκανα θέατρο και δεν πληρωνόμουν καλά δεν το καταλάβαινε. Γενικά με καταλαβαίνει και με νιώθει πολύ. Σαν μπαμπάς είναι εξαιρετικός και ήταν ένας από τους λόγους που καταλήξαμε να είμαστε μαζί», συμπλήρωσε κλείνοντας η Άννα Κουτσαφτίκη.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ