«Σύμπραξη Εκδίκησης»: Συνελήφθη 38χρονος αντιεξουσιαστής στην Πάτρα για συμμετοχή στην οργάνωση

Σε μία σύλληψη για την υπόθεση της τρομοκρατικής οργάνωσης «Σύμπραξη Εκδίκησης», προχώρησαν αστυνομικοί της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, στην Πάτρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, συνελήφθη ένας 38χρονος από τον αντιεξουσιαστικό χώρο της Πάτρας, καθώς προέκυψαν στοιχεία σε βάρος του για εμπλοκή στην οργάνωση. Σε βάρος του εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και σήμερα οι αστυνομικοί του πέρασαν χειροπέδες.

Υπενθυμίζεται ότι για την υπόθεση είχαν ήδη συλληφθεί 10 άτομα. Η επίθεση στην πρόεδρο Εφετών Θεσσαλονίκης ήταν αυτή που άρχισε να «ξεκλειδώνει» την υπόθεση.

Αρχηγός της οργάνωσης φέρεται ένας 36χρονος, που είναι έγκλειστος στις φυλακές Δομοκού. Φέρεται να ήταν εκείνος που αποφάσιζε για τους στόχους, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, κατά πάσα πιθανότητα ήταν και εκείνος που έγραφε τις προκηρύξεις.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία (Δ.Α.Ε.Ε.Β.), με τη συνδρομή της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών και της Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών, ταυτοποιήθηκε και συνελήφθη στην Πάτρα, μεσημβρινές ώρες σήμερα (22 Απριλίου 2024), 38χρονος ημεδαπός, σε εκτέλεση σχετικού Εντάλματος Σύλληψης Ανακριτή Αθηνών για συμμετοχή στην Τρομοκρατική Οργάνωση «Ομάδα Σύμπραξης Εκδίκησης (Σχετ. η από 27-02-2024 Ανακοίνωση του Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας).

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί ενώπιον των αρμοδίων Δικαστικών Αρχών.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ