Στέλλα Γεωργιάδου – «Μόνο Μαζί Σου»

Η Στέλλα Γεωργιάδου κυκλοφορεί το νέο τραγούδι με τίτλο «Μόνο Μαζί Σου» διαθέσιμο τώρα από την Heaven Music.

Η Στέλλα Γεωργιάδου υποδέχεται μουσικά την άνοιξη με ένα άκρως ταξιδιάρικο, ρυθμικό τραγούδι και μας βάζει σε διάθεση φυγής από την καθημερινότητα!

Κουραστήκατε να ζείτε στο άγχος και στη ρουτίνα; Μήπως σας πιάνουν τάσεις φυγής; Τότε ακούστε την και ετοιμάστε βαλίτσα για Σεϋχέλλες, Χαβάη, Μπαλί, Άγιο Δομίνικο, Περού, Αφρική και όπου αλλού τραβάει η ψυχή σας. Έτσι κι αλλιώς ένα ταξίδι είναι η ζωή, ας τη ζήσουμε με πάθος και τρέλα!

Στο νέο ανεβαστικό της τραγούδι η Στέλλα Γεωργιάδου, με την άμεσα αναγνωρίσιμη χροιά της, δηλώνει:

«Έλα μαζί μου κι όπου βγει

Μια βαλίτσα μας αρκεί

Φτάνει να ‘μαι εγώ κι εσύ

και μη σε νοιάζει πού και τι

Έλα μαζί μου κι όπου βγει

Ένα ταξίδι είν’ η ζωή

Περνάμε ωραία πάντα παρέα

Κι ο χρόνος σταματά.

Μόνο μαζί σου, μόνο μαζί σου, μόνο μαζί σου περνάω καλά

Βαρέθηκα να κοιτώ τον χρόνο απλά να κυλάει

Στην Αφρική θα ζήσω με την Έλλη και τους Μασάι.

Λέω στον Άγιο Δομίνικο να πάμε και Περού»

Η μοναδική Στέλλα Γεωργιάδου απογειώνει τη μουσική και τους στίχους του ταλαντούχου Φραγκίσκου Βιδάλη και μας χαρίζει ένα χορευτικό pop τραγούδι που θα συνοδεύσει τέλεια το καλοκαίρι μας! Η ενορχήστρωση είναι του καταξιωμένου Λεωνίδα Τζίτζου.

Το music video συνοδεύεται από ένα πρωτοποριακό music video με την Στέλλα Γεωργιάδου να μας παίρνει μαζί της στα ταξίδια της σε όλο τον κόσμο παρέα με τον Pluton Travel! Τα γυρίσματα έγιναν στην Λάρνακα και την Σιγκαπούρη από την Σοφία Τσαγγαρίδου.

Το νέο τραγούδι της Στέλλας Γεωργιάδου – «Μόνο Μαζί Σου» κυκλοφορεί τώρα σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες από την Heaven Music.

 

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ