Σοφία Μιχαλοπούλου για τον σύζυγό της, Γιάννη Γιοκαρίνη: «Έχει υπάρξει στιγμή στο παρελθόν που ήταν βίαιος μαζί μου»

Ελεύθερος αφέθηκε χθες Τετάρτη 3/4 ο Γιάννης Γιοκαρίνης, ύστερα από την ανάκληση της καταγγελίας που του έκανε η σύζυγός του για ενδοοικογενειακή βία. Η Σοφία Μιχαλοπούλου μίλησε το πρωινό της Πέμπτης στην Super Κατερίνα, θέλοντας να ξεκαθαρίσει την κατάσταση γύρω από το επίμαχο περιστατικό.

«Υπήρξε ένας τσακωμός που ξέφυγε από τα όρια. Έχω περάσει πολλούς τσακωμούς με τον Γιάννη πιωμένο, οπότε για αυτό φοβήθηκα και πήρα το 100 για να έρθουν να τον ηρεμήσουν και να μη γίνει κάτι χειρότερο. Κάθε εξάρτηση δημιουργεί έναν λαβύρινθο και μπορεί να φέρεται ως μεθυσμένος χωρίς να έχει πιει. Αυτό συνέβη και χθες. Τρόμαξα, γιατί έχω δει το «τέρας» του αλκοολισμού. Δεν με άρπαξε από τον λαιμό. Υπήρξε λεκτική βία, του απαντούσα κι εγώ καταλλήλως και ανάψανε τα πνεύματα», δήλωσε αρχικά η κυρία Μιχαλοπούλου.

«Έχει υπάρξει στιγμή στο παρελθόν που ήταν βίαιος μαζί μου, υπό την επήρεια αλκοόλ. Δεν τον είχα καταγγείλει. Φοβήθηκα αλλά επειδή ξέρω ότι δεν είναι αυτός ο πραγματικός εαυτός του, ζήτησα βοήθεια από ειδικούς για να τον καταφέρω να σώσει τον εαυτό του. Εγώ προσπάθησα να θωρακίσω τον δικό μου εαυτό αλλά προσπάθησα ταυτόχρονα να βοηθήσω και τον Γιάννη. Είδα ότι μόνη μου δεν μπορώ να το καταφέρω. Δεν μπορώ αυτή τη στιγμή να σας εκθέσω την προσωπική μας ζωή στον αέρα. Καταλαβαίνετε, είναι πολύ ευαίσθητο».

 

«Ο αλκοολισμός βγάζει βία και επιθετικότητα και πρέπει να βοηθιόμαστε από ειδικούς» συμπληρώνει η σύζυγος του Γιάννη Γιοκαρίνη.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ