Σίσσυ Χρηστίδου: Συγκλονίζει στον αέρα της εκπομπής της – «Από τότε ξυπνάμε κάθε ημέρα κάνοντας τον σταυρό μας»

Συγκινημένη ήταν το πρωί της Κυριακής η Σίσσυ Χρηστίδου στην εκπομπή της «Χαμογέλα και Πάλι!». Ο Νίκος Πλακιάς, ο πατέρας των δίδυμων κοριτσιών, που έχασαν τη ζωή τους στο τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη βγήκε σε ζωντανή σύνδεση στην εκπομπή.

Η παρουσιάστρια του Mega άκουγε συγκλονισμένη όσα ανέφερε για τις συνθήκες του δυστυχήματος και στη συνέχεια μίλησε για τον αδερφό της, ο οποίος ήταν να επιβιβαστεί στη μοιραία αμαξοστοιχία.

«Ο αδερφός μου είχε εισιτήριο για αυτό το τρένο και έπρεπε να είναι μέσα. Ξύπνησα εκείνο το πρωί, τον πήρα τηλέφωνο και δεν το σήκωσε. Δεν τόλμησα να πάρω τον μπαμπά μου γιατί δεν ήξερα τι είχε συμβεί κι αν μπήκε στο τρένο ή όχι. Έχει το εισιτήριο του πρώτου βαγονιού. Από τότε ξυπνάμε κάθε ημέρα κάνοντας τον σταυρό μας και την προσευχή μας, που τελικά δεν μπήκε στο τρένο για το οποίο πήρε εισιτήριο. Γιατί προέκυψε μία δουλειά και πήγε με το αεροπλάνο και φοβάται τα αεροπλάνα. Ταξίδευε μόνο με τρένο» ανέφερε η Σίσσυ Χρηστίδου.

«Άρα, αυτό μάς αφορά όλους και αυτούς που θα μπορούσαμε να είμαστε και θα μπορούσαν να είναι και τα παιδιά μας και αυτούς που ακόμα ανεβαίνουν σε αυτό το τρένο. Είναι ζήτημα όλων. Δεν μπορούμε να μπούμε δίπλα στους ανθρώπους που τους συνάντησε αυτή η τραγωδία, αλλά μπορούμε να τους σταθούμε» πρόσθεσε η Σίσσυ Χρηστίδου.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ