Σίσσυ Χρηστίδου για διαζύγιο Οικονομάκου – Μιχόπουλου: «Λένε ότι έλεγε ψέματα η Αθηνά ένα μήνα πριν, τι έπρεπε να πει δηλαδή;»

Το διαζύγιο της Αθηνάς Οικονομάκου και του Φίλιππου Μιχόπουλου απασχόλησε και την εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, «Χαμογέλα και πάλι» το πρωί του Σαββάτου 27/4.

Η Σίσσυ Χρηστίδου, αρχικά γνώριζε τον χωρισμό της ηθοποιού από τον επιχειρηματία λόγω της προσωπικής σχέσης που έχει μαζί της, ωστόσο αναρωτήθηκε γιατί ο κόσμος ασχολείται τόσο πολύ. Πιο συγκεκριμένα, η Σίσσυ Χρηστίδου εξήγησε πως θα έπρεπε να μείνουν όλη απλά στην ανακοίνωση του διαζυγίου και να μη βλέπουν τι δήλωνε η Αθηνά Οικονομάκου ένα μήνα πριν, καθώς η στάση της ήταν λογική.

«Πολύ λιτή ανακοίνωση και στην ουσία, δεν είναι ανακοίνωση του χωρισμού όσο παράκληση προς τα Μέσα για το πως θα χειριστούν τον χωρισμό αυτό. Εγώ θέλω να πω κάτι σε σχέση με αυτά που βλέπω και στα social media και στο πως ανοίγει όλο αυτό το ζήτημα, το οποίο λόγω προσωπικής σχέσης με την Αθηνά έτυχε να γνωρίζω νωρίτερα, είναι ότι δε χρειάζεται να ανοίγει μεγάλη κουβέντα.

Είναι μια προσωπική υπόθεση. Παίζουν τώρα βίντεο της Αθηνάς από μια δήλωση που είχε κάνει πριν λίγο καιρό που υπήρχαν ψίθυροι για χωρισμό και το τι έλεγε τότε. Και λένε ότι έλεγε ψέματα. Και τι έπρεπε να πει δηλαδή; Έπρεπε να πει σε έναν δημοσιογράφο που εμφανίστηκε μπροστά της με ένα μικρόφωνο, “κάτσε να σου πω τι συμβαίνει στη ζωή μου”;

Είναι λογικό αυτό. Οι αποφάσεις αυτές και οι διαδικασίες αυτές δε γίνονται από τη μια μέρα στην άλλη, αλλά δε δίνεις αναφορά αναλυτική καθημερινή στα social media. Όταν φτάνεις να πάρεις μια τέτοια απόφαση, φυσικά και τη μοιράζεσαι και την ανακοινώνεις γιατί μπορεί να προχωρήσουν και με τις ζωές τους. 

Από εκεί και πέρα όμως, όλη αυτή η κουβέντα που γίνεται, το γιατί δεν το είπε και “το ξέραμε”, και “έλεγε ψέματα” και ότι όλο αυτό ήταν στημένο, αυτές τις κουβέντες δε μπορώ. Είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο κομμάτι στις ζωές των ανθρώπων που το περνάνε. Εγώ και ο Νίκος έχει τύχει να το βιώσουμε και ξέρουμε τι βάρος είναι αυτό στην ψυχολογία σου γιατί να έχεις ένα επιπλέον κομμάτι από όλη αυτή την ιστορία;» δήλωσε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Αθηνά Οικονομάκου: Τι απαντούσε 1,5 μήνα πριν στις φήμες χωρισμού από τον Φίλιππο Μιχόπουλο

 

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ