Πολυάσχολη μητέρα 2 παιδιών κατάφερε να χάσει 45 κιλά κάνοντας μία αλλαγή στην ρουτίνα της

Η ιστορία μίας πολυάσχολης μητέρας που κατάφερε να χάσει βάρος και να βελτιώσει την υγεία της. Η Kara Cline, λογίστρια και μητέρα δύο παιδιών, μοιράζεται την εμπειρία της και το πρόγραμμα γυμναστικής που την βοήθησε να χάσει σχεδόν 45 κιλά και να βελτιώσει την ψυχική και σωματική της υγεία. Η ίδια ισχυρίζεται ότι κατάφερε να κερδίσει την χαμένη της αυτοπεποίθηση.

Η αρχή της μεγάλης αλλαγής

Μετά τη γέννηση του δεύτερου γιου της το 2016, η 32χρονη Kara άρχισε να βιώνει κρίσεις άγχους μετά τον τοκετό. «Πήγα στο νοσοκομείο αρκετές φορές και μου είπαν ότι περνούσα κρίσεις πανικού», λέει η ίδια. «Αυτό με τρόμαξε πολύ. Είχα ένα νεογέννητο μωρό, ήμουν υπέρβαρη και αυτό ήταν που μου έδωσε την αρχική ώθηση να θέλω πραγματικά να είμαι υγιής για την οικογένειά μου».

Η λύση: Ένα ευέλικτο πρόγραμμα γυμναστικής

Τον Σεπτέμβριο του 2016, μετά από μερικούς μήνες που προσπάθησε να αλλάξει τις διατροφικές της συνήθειες, η Kara ανακάλυψε το Daily Burn, μια εφαρμογή υγείας και fitness που παρέχει βίντεο προπόνησης και διατροφική καθοδήγηση. «Έχουν πολλά διαφορετικά προγράμματα που μπορείς να επιλέξεις, αλλά έχουν και το πρόγραμμα Daily 365», εξηγεί η Cline. «Είναι μια 30λεπτη προπόνηση streaming που αλλάζει κάθε μέρα. Μου άρεσε πολύ που με κρατούσε σε εγρήγορση και δεν βαριόμουν».

Άσκηση στο σπίτι με ευελιξία

Η Kara έκανε τις προπονήσεις στο σπίτι της, στο σαλόνι, 3 με 4 φορές την εβδομάδα, ενώ τα παιδιά της, ηλικίας 5 και 2 ετών, βρίσκονταν κοντά. «Επειδή ήταν γρήγορες προπονήσεις, τις ακολουθούσα όποτε είχα χρόνο ακόμα και με τα μικρά να τρέχουν γύρω μου», λέει. «Επικεντρώθηκα στην προπόνηση διαλειμμάτων (interval training) καθώς και σε cardio και ασκήσεις με το βάρος του σώματος. Οι προπονητές πάντα πρότειναν εναλλακτικές ασκήσεις για όσους τις χρειάζονταν, κάτι που έκανε την εφαρμογή πιο φιλική προς τον χρήστη».

Τα οφέλη της άσκησης

Αφού έχασε σχεδόν 45 κιλά, η Kara είναι πλέον περήφανη για την εμφάνισή της. «Αυτή η περίοδος ήταν μία πρόκληση συναισθηματικά. Μετακόμισα σε μια νέα πόλη. Άλλαξα τελείως όλη μου τη ζωή, αλλά προς το καλύτερο. Νιώθω υπέροχα και δεν ντρέπομαι πια για το βάρος μου», λέει. «Το πρόγραμμα αυτό ενίσχυσε πραγματικά την αυτοπεποίθησή μου και υιοθέτησα έναν πιο δραστήριο και υγιεινό τρόπο ζωής».

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ