Πειραιάς: «Πέθανε…» – Βίντεο-σοκ από την στιγμή που εργάτης βρίσκει νεκρό τον αστυνομικό μετά την κατάρρευση του κτιρίου

Νέο βίντεο ντοκουμέντο από τις τραγικές στιγμές που ακολούθησαν έπειτα από την κατάρρευση του κτιρίου στον Πειραιά, όπου έχασε την ζωή του ένας 31χρονος αστυνομικός που έκανε μεροκάματο, βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Το βίντεο, κατέγραψε ένας από τους εργάτες που κατάφεραν να σωθούν από τα συντρίμμια, όταν συνειδητοποίησε ότι υπήρχε άνθρωπος θαμμένος μέσα στα μπάζα. Όταν το συνειδητοποίησαν φώναζαν:

  • Έλα γρήγορα, έλα! Άνθρωποι
  • Παιδιά έναν τροχό φέρτε…
  • Πέθανε… Πέθανε….
  • Έναν τροχό να κόψουμε την αλυσίδα…
  • Πέθανε…

Η κραυγή και το κλάμα του ανατριχιάζουν. Ο Γεωργιανός εργάτης που ακούγεται στο ανατριχιαστικό ντοκουμέντο του Star αναζητούσε τους συναδέλφους του, μόλις συνειδητοποίησε τι είχε συμβεί.

Σκαρφάλωσε στην καρότσα του φορτηγού και είδε μπροστά του τον νεκρό αστυνομικό. Τόνοι μπετόν είχαν καταπλακώσει το άψυχο σώμα του.

Ο 31χρονος αστυνομικός θα γινόταν μόνιμος

Σύμφωνα με το Star, λίγες ώρες πριν χάσει τη ζωή του, είχε βγει η διαταγή για τη μονιμοποίηση όλων των αστυνομικών που είναι σειρά του εκλιπόντος συναδέλφου. Όμως δεν πρόλαβε να μονιμοποιηθεί.

Το όνομά του ήταν στη λίστα των αστυνομικών που τις επόμενες μέρες θα υπέγραφαν τη μονιμοποίησή τους στο σώμα. Ο θρήνος της οικογένειας έγινε οργή για τον άδικο χαμό του παιδιού τους. Ο αδερφός του τους θεωρεί όλους υπεύθυνους.

«Η οικογένεια του αδικοχαμένου αστυνομικού Αγαθάγγελου Παπαδόπουλου ενημερώνει πως στην εξόδιο ακολουθία δεν επιθυμεί να παραστεί εκπρόσωπος κανενός πολιτικού φορέα, κανένας πολιτικός άρχοντας, καθώς και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Όλοι τους με τον δικό τους τρόπο είναι υπεύθυνοι για τον άδικο χαμό του, έχοντας εξαθλιώσει τις ζωές μας και διαβρώσει τις αρχές και τις αξίες μας», ανέφερε ο αδελφός του θύματος.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ