Πάολα – Λάζαρος Βαφειάδης: Μαζί στα 21α γενέθλια της κόρης της στη Θεσσαλονίκη

Μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της διανύει η Πάολα, τόσο σε προσωπικό επίπεδο όσο και σε επαγγελματικό.

Η γνωστή τραγουδίστρια αυτό το διάστημα βρίσκεται στην Αθήνα, καθώς εμφανίζεται σε γνωστό νυχτερινό κέντρο μαζί με τον Νίκο Μακρόπουλο. 

Πριν από μια εβδομάδα, η Πάολα ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη για να βρεθεί κοντά στην κόρη της, Παολίνα η οποία είχε τα 21α γενέθλιά της.

Μαζί με την τραγουδίστρια ταξίδεψε και ο σύντροφός της Πάολα, Λάζαρος Βαφειάδης, ο οποίος είναι σε σχέση με την τραγουδίστρια τα τρία τελευταία χρόνια. Όπως φαίνεται, η Πάολα έχει καταφέρει να βρει την απόλυτη ισορροπία στην προσωπική της ζωή καθώς εκτός από την άριστη σχέση που έχει με την κόρη της και τον πρώην σύζυγό της Φώτη Ζογλοπίτη, έχει καταφέρει και ο νυν σύντροφός της να έχει την απόλυτη αποδοχής τους.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Real Life και της δημοσιογράφου, Αλεξάνδρας Αντωνίου το πάρτι ήταν εντυπωσιακό, καθώς ο χορός είχε διαμορφωθεί ειδικά για την περίσταση και το κέφι διατηρήθηκε άσβηστό μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Όλα οργανώθηκαν άψογα, ενώ η Πάολα και ο Λάζαρος έδειχναν απόλυτα ευτυχισμένοι για την αγάπη που εισέπραττε η Παολίνα.

Η ανάρτηση του πατέρα της, Φώτη Ζολγοπίτη για τα γενέθλια της Παολίνας

Να θυμίσουμε πως η Πάολα με τον Λάζαρο Βαφειάδη γνωρίστηκαν πριν από τρία χρόνια και μια τυχαία συνάντηση εξελίχθηκε σε ένα τρυφερό ειδύλλιο.

Οι δυο τους έχουν επιλέξει να ζουν τον έρωτά τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και αυτό το αποδεικνύουν και οι ελάχιστες δημόσιες εμφανίσεις τους.

Η ίδια ωστόσο, πριν από λίγο καιρό, ρωτήθηκε για την προσωπική της ζωή για τον σύντροφό της όπου και εξομολογήθηκε: «Αυτή η περίοδος της ζωής μου, είναι όπως και η προηγούμενη. Με όλους τους ερωτικούς συντρόφους που είχα στη ζωή μου ήμουν πάντα ερωτευμένη, αλλιώς δεν θα υπήρχε λόγος να είμαι μαζί τους».

 

 

 διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ