Ο «Ξανθός Μάγος» σπάει τη σιωπή του και ξεσπά: «Το έκανε για να δει αν θα της δώσω 2,000 ευρώ που μου ζητούσε»

Μία νέα εξέλιξη για την υπόθεση του «Ξανθού Μάγου» παρουσίασε το μεσημέρι της Δευτέρας 8 Απριλίου το T-live με την Τατιάνα Στεφανίδου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του δημοσιογράφου Βασίλη Παπαναστασούλη, ο 79χρονος ταχυδαχτυλουργός που κατηγορήθηκε για βιασμό μίας 16χρονης, απαλλάχτηκε από την εν λόγω κατηγορία καθώς, σύμφωνα με το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, δε δύναται λόγω προβλημάτων υγείας να προβεί σε φυσιολογική σεξουαλική πράξη. Ωστόσο, ο «Ξανθός Μάγος» παραπέμπεται σε δίκη για γενετήσιες πράξεις.

Ο Ξανθός Μάγος που έμεινε πέντε μήνες στη φυλακή και τώρα βρίσκεται στο σπίτι του με περιοριστικούς όρους, ξέσπασε στο T-live, υποστηρίζοντας: «Άδικα με κατηγόρησαν ρωτήστε στο χωριό. Ένας να με κατηγορήσει θα πάω στη φυλακή μόνος μου. Για τα λεφτά έγιναν όλα μήπως φοβηθώ τελευταία στιγμή και τα δώσω. Και έφτασε σε αυτό το σημείο;

Εμείς δεν είχαμε επαφές. Τυπικά μόνο είχαμε σχέσεις. Η γυναίκα μου της έπαιρνε κάνα δώρο. Και έρχονται οι κουμπάροι και μας λένε η Θ… νοσηλεύτηκε στο Ψυχιατρείο τρελάθηκε μας χτυπά, θέλει να αυτοκτονήσει κλπ. και έτσι θελήσαμε να τους βοηθήσουμε.

Ο ίδιος υποστηρίζει ότι δε γνώριζε τίποτα μέχρι που χτύπησε το τηλέφωνό του, με την αστυνομία να τον ενημερώνει για την καταγγελία λίγο πριν βγει στη σκηνή.

«Δούλευα στην Κύπρο στο θέατρο. Και με παίρνει ένας αστυφύλακας και μου λέει έχει ένα χαρτί να πας στην ανακρίτρια…δεν μου ανάφερε για την υπόθεση… Ξανθέ μάγε κάνει και παιδικές παραστάσεις; Ναι κάνω , α! προφυλακίζεσαι για ποιο λόγο; Θα το δείξει η τηλεόραση» σημείωσε στον Alpha ο «Ξανθός Μάγος».

Δες αναλυτικότερα όλα όσα είπε στο T-live:

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ